Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhatjuk hogy mi lefeküdtünk egymással?
Figyelt kérdés
Adott egy fiatal lány és egy fiatal fiú. A fiú kinyalja úgy ahogy a lányt. A lány bekapja a fiú péniszét, az azon nyomban elsül. Utána beteszi de két lökés után lelankad neki.
Akkor mi szexeltünk?
júl. 4. 18:40
2/14 anonim válasza:
Ha a fiú betetten neki akkor megtörtént a szexuális együttlét.
4/14 anonim válasza:
Igen! Arasznyi szex volt. :) Ha nem gumiban rakta be akkor meg gratulálok a leendő anyukának,apukának.
6/14 anonim válasza:
Mivel betette, igen, de ha ilyen kérdéseket teszel fel, szerintem ne szexelj
8/14 anonim válasza:
Kezdhetsz nézelődni kismama cuccok után...
9/14 anonim válasza:
Mert az orális szex vagyis a petting már nem számít szexnek vagy mi? :D
Coitus, vagyis nemi aktus kevésbé történt, de orális szex is szex ezt ne feledjük.
10/14 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert annyira gyorsan vége lett hogy nem tudtam eldönteni mi is volt ez. Egyébként védekeztünk, de mikor betette már nem ment el. És nem, nem voltunk már szűzek.
júl. 4. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!