Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 7,2 inch-es pénisz kicsinek számít? 25/F
Centiben, kedves, centiben. Senki sem fog neked olyan oldalt keresni, ahol át tudja váltani az adatokat
Segítek csajok: 18,2 cm
Hüvelyméret válogatja. Akinek kicsi a hüvelye, annak nagy.
Akinek nagy és tágas a hüvelye, annak olyan lesz, mint egy alagútba dobott virsli
Egy lipicai kancának még megfelelő méret lehet, de egy nóniusz már kevésnek érezné szerintem.
De gondolom, te maradnál az emberi faj példányainál.
"de egy 70,80 kilos 175cm magas lanynak mar ugy csak elmegy, legalabb is tapasztalat szerint"
Nem tudom, hogy hány nő alapján próbáltál következtetést levonni, azt sem, hogy mennyire vagy tisztában a szemmértékükkel és azzal, hogy a férfiak átlagosan hány centivel kamuzzák nagyobbnak a péniszüket, amit aztán a nők 90 %-a el is hisz, de nekem 178 cm-es nőként például a 12-13 cm-es péniszméret az ideális úgy, hogy a nőgyógyászom szerint átlagos, vagy inkább picit átlag feletti a hüvelyem hossza.
Ha méricskéled akkor kicsi.
Amúgy arra azért már válaszolhatna valaki, hogy miért kell havi szinten kb. 2-300 kérdést kiírni, hogy mekkora farokméret az ideális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!