Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ilyenkor legtöbben egy élete nincs ápolatlan mimózára gondolnak vagy egy trógar tanulatlan fogatlan félcsöves alkoholistára. Pedig nem egyenlő a kettő. Azt veszem észre manapság sok konvencionálisan vonzó férfinak van egy kis hasa. Nem a sörhas miatt lesznek szexik, de lehetnek szexik sörhassal is. Szerintem cuki mikor felcsúszik a póló és van egy pici has, de ehhez alapból vonzónak kell találnom a srácot.
Amúgy meg aki a legkisebb tökéletlenséget sem képes elfogadni egy férfin az rettentő gyerekes és felszínes. Ez utóbbi igaz fordítva is.
Hát nem tudom. Sok rosszabb dolgot el tudok képzelni mint h van rajta mondjuk 5-10 kg felesleg magasságtól függően. Nekem mindig fontosabb volt az arca, meg h amúgy arányos legyen a felépítése.
Nem kell h mindenki tetsszen. De szért valljuk be sokan etalonnak veszik h ógörög márványszobor legyen egy pasi. Ezen az oldalon meg pláne, ahol 5-10 kg is már zsírdisznó mikropénisszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!