Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mindenki csak szexpartne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki csak szexpartnert keres társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nem láttam még olyan pasit, aki társat keresne. Még aki a profiljába azt írja hogy tartós kapcsolatot keres, az is első üzenetben jelzi hogy tartós szexpartnerre gondolt.

Ennyire lazák manapság a nők is, hogy ez kell nekik? Mi ebben nekik a jó?

Nekem ez úgy jön le, hogy full ingyen puncit akarnak ezek a pasik, sajnálják a pénzt rosszlányokra. Még csak egy sétálgatós randira se akarnak költeni utiköltséget se, annyira fukar facccok.

0 beszélgetés, dugni akarnak azonnal válogatás nélkül.

Tényleg van aki rácuppan ezekre?

Nem merül fel senkiben se a gondolat, hogy ha ennyire bárkit megdugnának akkor ki tudja milyen nemi betegek? Tuti fertőzőbbek, mint egy út széli c prosti.

Na meg amilyen kiéhezettek, szerintem csak a saját kielégülésükre mehetnek, a nőnek egy átlag alatti szexuális élményben lenne részük ezekkel.

Tehát miért ez kell nekik? Semmit nem nyernek a dologból, max egy nemi betegséget.

2024. júl. 2. 16:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

Mert megtehetem.

Szívesen.

2024. júl. 2. 16:17
 2/18 anonim ***** válasza:
37%

A sok r1banc miatt. De jól is teszik! A nők 99,9%-a nem is érdemel mást!

Üdv, egy társát kereső pasi

Ill. már megtaláltam, de még udvarlás fázisában tartunk. Ilyen is van😉

2024. júl. 2. 16:20
 3/18 anonim ***** válasza:
80%

Őszinte leszek: társat keresek, alapvetően. De amilyen felszínesek és bugyuták az ottani nők, úgy vagyok vele hogy max egy dugás és ennyi. Nekem több belőlük nem kell. Egyszerűen semmit nem lehet velük kezdeni. Unalmasak, rossz a helyesírásuk, egyszavas válaszokat adnak, ha egyáltalán válaszolnak, sorolhatnám. Autód, házad, pénzed legyen, azzal lehet flexelni, minden más témában kuka, meg sem tudnak szólalni.

Szerinted hogy keressek így társat? Hogy vegyem így komolyan az egészet? Igen, most már csak egyéjszakást keresek, tudatosan. Higyjétek el, erre vágyom a legkevésbé, de elegem van, nem érdekel most már, feladtam. F

2024. júl. 2. 16:41
 4/18 anonim ***** válasza:
32%
Elnézést, rossz kategóriában válaszoltam.
2024. júl. 2. 16:46
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért biztosan van olyan férfi is, aki a társkeresőket tényleg rendeltetésszerűen használja. Ahogy a nők között is körül illene nézni a témában, hogy mindegyik valódi kapcsolatot akar, vagy csak egy rövidpórázon rángatható atm-et.

Azt meg egy kicsit rosszul vezetted fel, hogy minden férfi ingyen p*nát akar. Maga a kijelentés tézise nyilván jogos, mert a hülyéken kívül mindenki szeretné ingyen megkapni azt, amire vágyik, csak ugye az élet ezt nem biztosítja akárkinek.

Akik arra apellálnak, hogy majd társkereső révén ingyen csajhoz jutnak, azok nagyon nem biztos, hogy amiatt gondolkoznak így, mert mindig is olyan hej de sikeresek lettek volna az életben. Nagyon sok férfi azért „alacsonyodik” le a basic szintre, mert már unja a sok elpocsékolt pénzt és időt, amit a nőkre pazarolt. Sajnos nincsenek ingyen se a jólányok, se a randik.

És mivel veszítenivalója nincs, ezért úgy áll hozzá, hogy ezzel a módszerrel kicsit csökkenti a költségeket és az amúgy is sokszor eredménytelenségre szánt időt. Jobban belegondolva ez a kijelentés, ha nem is egészben, de részben megállja a helyét. A természetben is minden az egyszerűségre törekszik, még maga az ember is.

2024. júl. 2. 16:46
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Sosem társkeresőztem,de van két ismerősöm is,nők, különböző korosztályból,akik társkeresőztek. Az egyikük ötvenes,ő már talált párt,nem szexpartnert. A másik harmincas,Ő még keresgél,voltak randihai. Egyikük se szexkapcdolatra vágyik,és sajnos hasonló a tapasztalatuk a férfiakkal. Aki belemegy egy megalázó,csak szépen alapuló,kapcsolatba úgy,hogy ő nem ezt szeretné,nemtől függetlenül,hát megérdemli. Nem kell mindenáron megalkudni.
2024. júl. 2. 16:50
 7/18 anonim ***** válasza:
#szexen alapuló
2024. júl. 2. 16:51
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
Én már egy szexpartnernek is örülnék. Ugyanis még nem volt semmi. Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Egyébként meg lehet van rózsaszímű igaz szerelem, de ritka.. A hollywoodi filmekben oké mindennapos, de az nem a valóság. Ettől függetlenül mindenkinek jár AZ igazi. 😊😊 Remélem megtalálja.
2024. júl. 2. 17:00
 9/18 anonim ***** válasza:
51%
Bilibe lóg a kezed, kérdező. Az, hogy minden klappoljon, a true live az ritka, mint a fehér holló. S az miért baj neked, hogy egyesek csak kalandozni akarnak?
2024. júl. 2. 17:11
 10/18 anonim ***** válasza:

Miért ebben a rovatban van a nőkkel való ismerkedés problémája ? Meleg témáról kérdezzetek és beszélgessetek itt, mert minket a nők nem érdekelnek.

De a meleg férfiak sem akarnak párkapcsolatot, hiába írja ki a legtöbb.

F

2024. júl. 2. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!