Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ez jól esik nektek misszionárius pozban ha a csaj mozgatja a csípőjét egy ütemben veletek mintha ő dugna titeket hogy mélyebben érezzen?
Figyelt kérdés
Remélem érthető. Ha mindkét fél egyszerre mozog. Nekem nőként nagyon izgatojún. 30. 16:44
4/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Párom is szereti. Múltkor hátulról, ahogy rajtam feküdt, én diktáltam az ütemet és rögtön megváltozott a hangja.
5/9 anonim válasza:
Aki ezt bírja egy darabig az keeper.
33/f
6/9 anonim válasza:
Igen! Nagyon izgató már maga az érzés, hogy ő is mozog, és élvezi, nem csak fekszik.
7/9 anonim válasza:
Nő vagyok és mindig mozgok, hiszen nem vagyok egy darab fa.
8/9 anonim válasza:
Igen. Néha annyira mélyre becsúszik ilyenkor, hogy érzem a méhszájat a farkam végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!