Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony lányoknak is kevés az átlagos 15cm?
10# "Az átlagos nem egyenlő az ideálissal.
Saját tapasztalat 15cm hosszú 15cm körbe"- A 15 cm körméret hol számít átlagosnak? -csak mert a my.size óvszergyártónál a legnagyobb mért a 72-es ami 16-17 cm körméretű péniszre felel meg az eggyel kisebb a 69-es méret ami 15 cm körméret és az átlag körméretet 53-as méretben határozzák meg. Szerintem a 15 cm pont ideális méret "vastagságra".
Nem igazán értem a kérdést, a testesebb lányok szerinted csak "megelégszenek" vele mert nem jut más, vagy mire akarsz kilyukadni? :D
Egy nő hüvelyének hosszát és befogadóképességét nem a súlya határozza meg.
33N
Én nem akartam semmire kilyukadni, Te írtad, hogy kevés, ezért vittem tovább ezt a vonalat, én egy szóval sem mondtam hogy kevés vagy szánalmas.
Számomra 15-16 teljesen optimális, de én nem vagyok vékony lány,azért nem is a kérdésre válaszoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!