Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek kik bírják tovább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kik bírják tovább szex nélkül? A pasik, vagy a nők?

Figyelt kérdés

Ha valaki jelölt, indoklást is adhat, szívesen veszem, vesszük szerintem mindannyian.

Én a nőkre voksolok, mert azt gondolom, nekik ez nem annyira fontos szempont, bár jó, ha van.

jún. 29. 01:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Emberfüggő.

Jómagam napi szinten karban tartom magam és többször nő létemre.

Nem általánosítanék.

jún. 29. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Erre nyilvánvaló válasz, hogy egy nő akkor szexel, amikor _akar_. Egy férfi akkor szexel, amikor _tud_.

Vagyis egy nő csak abban az esetben nem szexel, ha nem akar eléggé, és nincs akkora vágya, hogy felülírja az elvárásait, igényeit.

Tehát a nők bírják jobban a hiányát. Ez nem azt jelenti, hogy ne vágynának rá, de megvannak nélküle is. Nem véletlen, hogy a nő prostitúció hatalmas, de férfi prostituáltakra csekély igény van.

jún. 29. 12:09
 13/13 anonim ***** válasza:

5 éve nem maszturbálok. Ha van szex, van, ha nincs, csak úgy vagyok. Most épp 2 hónapja nem szexeltem, áll a farkam és ennyi. Ma reggel is volt magömlésem a nadrága, aztán visszafeküdtem és megint állt. Nem nyúltam hozzá egyszer sem.

Egyértelműen a férfiak az uralkodók ebben is.

F

jún. 29. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!