Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kik bírják tovább szex nélkül? A pasik, vagy a nők?
Ha valaki jelölt, indoklást is adhat, szívesen veszem, vesszük szerintem mindannyian.
Én a nőkre voksolok, mert azt gondolom, nekik ez nem annyira fontos szempont, bár jó, ha van.
Emberfüggő.
Jómagam napi szinten karban tartom magam és többször nő létemre.
Nem általánosítanék.
Erre nyilvánvaló válasz, hogy egy nő akkor szexel, amikor _akar_. Egy férfi akkor szexel, amikor _tud_.
Vagyis egy nő csak abban az esetben nem szexel, ha nem akar eléggé, és nincs akkora vágya, hogy felülírja az elvárásait, igényeit.
Tehát a nők bírják jobban a hiányát. Ez nem azt jelenti, hogy ne vágynának rá, de megvannak nélküle is. Nem véletlen, hogy a nő prostitúció hatalmas, de férfi prostituáltakra csekély igény van.
5 éve nem maszturbálok. Ha van szex, van, ha nincs, csak úgy vagyok. Most épp 2 hónapja nem szexeltem, áll a farkam és ennyi. Ma reggel is volt magömlésem a nadrága, aztán visszafeküdtem és megint állt. Nem nyúltam hozzá egyszer sem.
Egyértelműen a férfiak az uralkodók ebben is.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!