Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is érzi magát rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi magát rosszul lelkileg maszti után?

Figyelt kérdés

Sajnos még szűz vagyok, közelébe sem kerültem még pasinak ilyen módon. Szeretnék rendes kapcsolatot, ismerkedem, randizok, stb, de eddig még semmi olyan nem jött össze, de most nem is ez a lényeg.

Maszti közben általában elképzelem, hogy egy férfival vagyok, hogy hogyan csináljuk, hogy nem is én izgatom a csiklómat, hanem ő. Az orgazmus nyilván jó érzés, és az előtte lévő szakasz is. De mikor orgazmus után jön egy ilyen elgyengülés/megnyugvás, általában folyton csak az jár a fejemben, hogy mennyire szánalmas vagyok, hogy ezt egyedül csinálom, és általában ilyenkor jönnek azok a gondolatok, hogy nem kellek senkinek, és stb stb. Ez kb két éve van így, mert kamaszként tök szerelmes voltam egy srácba, aki a barátom volt, viszonylag közeli, és így mindig hittem a dologban, hogy összejöhet. Meg persze vele fantáziátlam, álmodtam, stb. De aztán barátnője lett, és megszakadt a kapcsolatunk. Azóta nyilván nem vele képzelem el a dolgokat, és mindig ez van. Általában már csak kéthetente 1x szoktam csinálni, pedig többször gondolok rá, de tudom milyen lesz…

Más is van ezzel így? (19L)

2024. jún. 28. 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem, soha!

Férfi vagyok remélem így is releváns a válaszom számodra.

Az a kis 5-10 perc csak az enyém!

Sosincs rossz érzésem utána.

Ha kellek valakinek akkor itt vagyok, élek, ha nem akkor meg így járt mindenki...

Häzas vagyok amúgy és így is elég sokat masztizok sajna mert mások az igényeink mennyiséget illetően..

Emiatt eleinte kicsit fura volt mint ahogy te írtad de idővel rájöttem, hogy magamat nem szabad gyötörjem más hülyesége miatt.

Nyugi eljön majd a te időd is.

2024. jún. 28. 23:37
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Most fejeztem be a mssztizást. Abszolút semmi rossz érzésem nincs utána csakis a kellemes kielégültség érzés.
2024. jún. 29. 00:23
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Akkor keress pasit. Itt vagyok én is, ha gondolod, bár itt mindenki fél ismerkedni.
2024. jún. 29. 00:44
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Én legalábbis igen. 10 éve vagyok együtt a párommal, 5 éve a feleségem, nincs annyi szex amennyit szeretnék, így ritkán szoktam ezt csinálni, de akkor mindig el gondolkodom utána egy kicsit és elég rosszul érzem magam olyankor. És fél teszem magamnak ezt a kérdést hogy miért kell ezt csinálni mikor van egy feleségem?? Nekem nagyon kellemetlen. Pedig nincs nagy igényem... hát ez van...
2024. jún. 29. 04:21
 5/10 anonim válasza:
8%
Igen, bün hitbeli lelki téren. Igenyes ember imáiban bocsanatot kér érte és házassag előtt nem szexel
2024. jún. 29. 07:28
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
A maszti nem bűn, nincs miért rosszul érezned magad, a maszti és a szex is a kielégülés egyik formája. Szex mellett is lehet csinálni, az sem bűn. Mitől is lenne? Az ha nem látod napokig a pasidat és nem tudsz szexelni, a nemi vágyat nem érdekli, az csak jön amit ki kell elégíteni ahhoz hogy jól érezd magad. Nincs ilyen, hogy ezt csak együtt lehet átélni meg csak esküvő után. Ezek kőkorszaki tudatlan világból származó beidegződések. Amikor érzed akkor masztizz, ha naponta akkor naponta.
2024. jún. 29. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

Én fiú vagyok 22éves sajnos ugyanígy érzek.

Amikor csinálom nagyon jó érzés.

De amikor megtörténik bűntudatom van, folyamatosan úgy érzem hogy ezt nem kellett volna. És az utána való napokban is rossz a hangulatom, hangulat ingadozásaim vannak miatta.

Több rosszat ad nekem ez mint jót.

Régebben is ritkán csináltam, de már több mint fél éve teljesen felhagytam ezzel.

De nem bántam meg, Boldogabb és kiegyensúlyozottabb az életem.

Testileg kívánnám, de lelkileg soha többet. Annyi gyötrelmet adott hogy nem fogom többet csinálni.

Amióta meg nem csinálom csak javulást vettem eddig észre. Nagyjából megtanultam a szexuális energiáimat átforgatni másba, így energikusabb és produktívabb vagyok.

2024. jún. 29. 08:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én jól érzem magam utána.
2024. jún. 29. 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon jól vagyok utána, sokkal energikusabb vagyok, azután jobban tudok haladni más dolgokkal. Nekem inkább a menstruáció előtt szoktak negatív gondolataim lenni, aztán elmúlik.
2024. júl. 5. 09:29
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
nekem volt egy szivkiralynom, de ket ev ismerettseg utan sem tudtam attornaszni magam a szive melyebe. ha gondolod irhatsz, ismerkedunk, boldogok leszunk, tokkal-vonoval, ha naon nem, akkor ajanlok par helyet, ahova erdemes menni, es en is jarok, ugy pedig idegenbe kifejezetten jobb, ha van kit ismersz.
2024. júl. 5. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!