Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Őszintén, miért engeditek popsiba?
A férfi élvez, ti kínlódtok.
Miért csináljátok?
Képzeld el, baromi sok idegvégződés van ott is, és tudjuk élvezni popsiba is!
Óvatosan kell, sok előkészületet igényel, tényleg baromira be kell hozzá indulni, és kell egy megfelelő türelmes férfi aki nem 2 perc alatt akarja betömködni a farkát. Ha a te partnerid kínlódásnak élték meg az azért volt mert nem figyeltél kellően rájuk!
33N
Teljesen másfajta ingerlés ér popsiban úgy, hogy közbe simizem a csiklóm.
Időnként pont erre vágyom.
1.léteznek előkészületek
2.léteznek el lazító síkosítók
3.nincs vele kinlódás ha a szükséges egészséges előkészületek megvannak hozzá
4.minimális kockázata sincs a terhességnek
5.valakit jobban izgat egy ilyen mint hagyományos módon
6.anál után is érdemes higiénia tisztítást elvégezni hogy ne legyen semmi "kellemetlen baleset", ami miatt ettől még jobban teljesen 'tisztának' érezheti magát.
7.utána teljesen kényelmesen érezheti magát.
Sorolhatnám még de nem tudok többet hirtelen.
Nőként tapasztalatokat írtam..
"Nekem ne mondja senki, hogy a nőnek nem egy kínszenvedés, ahogy szétfeszíti a végbélnyílását egy pénisz, ami aztán ki-be kezd mozogni"
Nekem ne mondja senki, hogy valakinek nem kínszenvedés musicelt hallgatni. Nekem ne mondja senki, hogy valaki nincs rosszul már a szagától is a sárgaborsó főzeléknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!