Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, ha épp a barátnőtök rátok mászik, mert
be van indulva? Szokott ilyen lenni? Nem gyanús?
Figyelt kérdés
Simán feküdtem az ágyon, telefonoztam, visszajött zuhanyzásból, ledobta a törülközőt és úgy meztelenül fölém mászott, elkezdett volna csókolni, de kérdeztem, hogy mi van vele, hogy éppen így be van indulva. Erre csak annyit mondott, hogy kíván engem, de őszintén nekem ez gyanús volt, hogy mi van, mit akar, mi izgatta vajon így fel, stb, szóval mondtam, hogy mennék én is zuhanyozni. És kedvesen magam mellé fektettem. De mire visszajöttem, már pizsamában olvasott, és szinte hozzám sem szólt, szóval a szex itt bukott.
Nők miért csináljátok ezt? Mi zajlott itt az ő fejében?? Mert nem értem, tényleg mi volt ez.
Igazi nyomi balek vagy. megérdemled hogy ha hamarosan lelép, és keres valami kevésbé finnyás palit. :)
2024. jún. 28. 12:57
12/20 anonim válasza:
Nem értem hogy ebben mi volt a gyanús neked? Nőként mi is ugyanúgy megkívánjuk a párunkat és a szexet. Nálunk is hol az egyikőnk hol a másik kezdeményez. Az én párom még sosem reagált így egy kezdeményezésre, de ha ezt csinálta volna mint te, akkor én meg elintéztem volna magamnak amíg a fürdőben van, utána meg várhatta volna a szexet...
2024. jún. 28. 12:59
13/20 A kérdező kommentje:
#12 szerinted elintézte magának??? Nem nagyon láttam jelét, de utána tényleg elutasító volt.
2024. jún. 28. 14:15
14/20 anonim válasza:
#13: Lehetséges, én biztos azt csináltam volna.
2024. jún. 28. 14:44
15/20 anonim válasza:
Ha a párom így viselkedne velem amikor kívánom (mindig, mindenhol) már kidobtam volna.
Neked nem való senki!
2024. jún. 28. 14:45
16/20 anonim válasza:
Hát mit tennék. Szívesen fogadom, viszonzom amit tesz és jól megszeretgetem egy szeretkezés keretein belül 🤷♂️
2024. jún. 28. 14:46
17/20 anonim válasza:
Balf@sz🥲👀
2024. jún. 28. 15:20
18/20 anonim válasza:
Van baj, nem kevés. Örülj neki, hogy ilyen csajod van, aki nem csak akkor szexelne amikor neked "kell". Mi nők nem kezdeményezhetünk? Vagy, ha kezdeményezünk akkor rögtön valami hátsó szándék van? Azért csinálják ezt a nők mert képzeld ők is kívánhatják, nem csak mindig a megadás van. Az zajlott az ő fejében valószínű, hogy most jól felállítom a számmal, majd dugunk egy hatalmasat és lehet megint zuhanyozni és ott még egyet dugni.
2024. jún. 28. 15:28
19/20 anonim válasza:
Amúgy miért lepődtél meg ennyire? Mióta vagytok együtt? Eddig még sosem történt ilyen? Nálunk nem lepődik meg a párom ezen, mi 8 éve vagyunk együtt és már az elejétől kezdve kezdeményeztem én is. De ha mondjuk a 8 év alatt egyszer sem lett volna ilyen még lehet hogy meg is lepődne. Bár amilyennek ismerem gyorsan túltette volna magát a meglepettségen és akkor is megdugott volna XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!