Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális/átlagos egy 40 éves férfinél?
2 éve vagyunk együtt, de a mai napig 10-ből 8x ha megölel, akkor merevedése lesz. Akár otthon vagyunk, akár boltban, akár nyilvános helyen. :D ez mennyire átlagos? Vagy kezdjek örülni, hogy nagy a potenciája? :D
27N
Semminek nem tudsz örülni?! 🤣
Jobb lenne ha 10/8x nem állna fel neki??
Valószínűleg jó nő vagy! 😉
És 27 éves. Ő meg 40.
Nekem is felállna... 😁
Látod, ez mindenképpen az előny számotokra, hogy ő negyven, te meg egy gondolom csinos, zsenge fiatal nő. Amúgy tényleg normális ez. Örülj neki.
Én 51 vagyok, de leginkább a 30-35 körüli nőkre tudok beindulni.
Egy éve volt egy " kalandom" egy 32 éves nagyon csinos anyukával...
Én is ledöbbentem, de ahogy hozzám ért, már merevedés, sőt, volt,hogy távolból láttam, hogy jön és már attól is, pedig 50 voltam...🤔
Ez sok mindent elmond a korról, a megszokott társról, az újdonságról, a szunnyadó potenciáról... érdekes.
Nálunk is ez van, az én férjem is 40, mi 8 éve vagyunk együtt. Szerintem ez a jó ha az évek alatt sem változik.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!