Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fura, ha nőként arról fantáziá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura, ha nőként arról fantáziálok, ha egy pasi ( nem árt ha jól néz ki :)) betörne a lakásba, leteperne, ellenkezek, de kikötözne és a többi... :)?

Figyelt kérdés
Expasijaimmal volt hasonló szerepjáték néha, de az nem volt az igazi, mert tudtam, hogy mi fog történni stb.

2024. jún. 24. 22:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura inkább izgató és jó kis szerepjáték.
2024. jún. 25. 06:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Fura, de jól hangzik! :D
2024. jún. 25. 08:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem fura, vagyunk ezzel így páran...
2024. jún. 25. 08:09
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
mi az a többi? mid van otthon gépek? tv? kp? hol lax?
2024. jún. 25. 13:11
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Fura, érdekes, de veszélyes is. Kérdés, hogy védekeznél-e, meg tudnád-e magadat védeni?
2024. jún. 25. 18:05
 16/21 anonim válasza:
78%

Na az ilyenek után szokott beérkezni pár száz új üzenet. xd

Egyébként nem tartom furának, engem is vontak már be hasonló játékba. Ha gondolod, dobj egy privátot, aztán ha szimpatikusnak találjuk egymást, ki tudja... (de azért nem árt, ha Te is jól nézel ki :))

31F

2024. jún. 25. 18:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
15ös. Sok pasi sem tudná.
2024. jún. 25. 19:04
 18/21 anonim ***** válasza:
67%
A nők sokkal gyengébbek. Szóval egy nő ellen egy pasi simán megvédu magát. Egy kövér nő ellen is (ellenére annak, hogy ők jellemzően azt hiszik erősek is).
2024. jún. 25. 20:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

#18 Persze, amikor neked esik. De ha már ki vagy kötözve és/vagy be van tömve a szád, igen nehéz a másik tudtára adni, ha valami túl megy egy határon.

Egyrészt ezért kell megbízható partnerrel csinálni, másrészt amit a kérdező keres az a "Consensual Non-Consent", vagyis amikor a felek előre megegyeznek abban, hogy olyan fog történni, amiben nem egyeztek meg. Hiszen a kérdező éppen arra vágyik, hogy a szituáció ne legyen "kiszámítható".

Amellett hogy megbízható partner kell hozzá, így is mindenképpen érdemes határokat megszabni, és átbeszélni az elképzeléseket. Egyébként sokaknak van ilyen fantáziájuk, ha annyira nem is általános mint az egyszerűbb BDSM vágyak

2024. jún. 26. 21:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

19ssel ertek egyet.

Illetve egyik hazibuliban mikor mar eleg sok pia utan labamon alig alltam akkor lepihentem egyik szobaban.

Kicsivel kesobb 2 csaj bejott akik hat nem jottek be (ducik voltak), de mire felkomabol feleszmeltem egyik rault a felsotestemre lefogta a kezeim, mig a masik sallal es harisnyajaval odakototte az agyracshoz.

Bepialva, eppen felebredve erre 2 duci csaj ellen mit csinaltok? Semmit.

Kanos voltam aznnap este mar elegge, igy konnyen felallt az alkatuk ellenere es a vegen mar elveztem a kiszolgaltatottsagot :)

2024. jún. 26. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!