Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexnél kell óvszert használni?
Na és orálisnál?
Vagy azt csak akkor kell, ha punciba megy?
Nyilván nem kötelező használni de erősen ajánlott. Főleg akkor ha anál után még megy punciba is netán szájba. Így elkerülhető a fertőzés.
Mi például a partneremmel sokszor játszunk , úgy hogy anál közben gondolunk egyet akkor kiveszem aztán megy punciba tovább,vagy elkezd orálozni. Ilyenkor csak le kell venni a gumit aztán mehet a móka tovább.
Valljuk be elég lelombozó tud lenni mikor szól a partner szeretné bekapni a farkam, aztán jön a dolog várj ki kell mennem mosakodni mindjárt jövök.
15: Nincs igazad. Érdemes lenne erről egy orvost megkérdezned.
Ezt találtam egy egészségügyi oldalon.
Ha nem értesz velük egyet, akkor kérlek, írj nekik, hogy nem tudják, hogy van a segglyuk.
"Amikor azonban a sperma a hüvely közelében van, fennáll annak a lehetősége, hogy Ön vagy partnere véletlenül, hüvelyi behatolás nélkül is a hüvelycsatornába juttatja. Ha minden egyéb feltétel megfelelő, egyes orvosi hatóságok szerint ez terhességet eredményezhet.
A megtermékenyítéshez csak egyetlen spermiumra van szükség. Minél frissebb az ejakuláció, annál valószínűbb, hogy a testen kívüli spermiumok még élnek és mozognak.
Bár nagyon valószínűtlen, de lehetséges, hogy az óvszer nélküli anális behatolás előtt vagy után elkóborolt spermiumok a hüvelybe juthatnak."
A tragikus nem az, hogy te rosszul gondolod, hanem az, hogy agresszívan elküldesz mindenkit a p*csába, aki mésképp gondolja. Sajnos ez ma jellemző a közbeszédre.
"Komolyan ezek akik elhiszik h teherbe lehet így esni az azt is elhiszi h egy csávó megtud foganni."
Elhiszem hogy most be vagy tojva mert talán felcsináltál valakit de állj le. Az átfolyó spermától teherbe lehet esni, nem magától az análtól. Másrészt "megfoganni" mindenki megfogant már egyszer, ne használj olyan szót, aminek nem tudod a jelentését.
Utolsó kettő! Az ilyen gondolkodású emberek miatt csesződik el a világ. Olyan sötétek vagytok h hozzátok képest a fekete lyuk egy atomvillanás.
Beszéltem orvossal, mert a nővérem az. Szintén mondta h lehetetlen. Bár a ti eltorzult elmétekkel talán a testetek is el van torzulva és a segglyukad összeköttetésben van a hüvelyeddel. Már értem honnan jön ez a sok degenerált.
Kedves 18-as!
Kérlek, mutasd meg a nővérednek a linkelt cikket.
Egészségügyi weboldal, nem kutyaütő szinten.
Esetleg kérdezd meg őt Pearl-indexről.
Szomorú, hogy a sértegetésről nem tudsz leállni, nem tudom, miért van erre szükséged. Esetleg megkérdezheted az orvos nővéredet, hogy szerinte ez milyen lelkiállapotot tükröz, hogy egy egyébként nem túl fontos kérdésben le kell degeneráltazni azt, akinek más véleménye van.
Mi történik, ha valami fontos kérdésben más valakinek a véleménye? Megvered?
Ráadásul még alá is támasztottam a véleményem egy orvosi oldallal, nyilván el sem olvastad.
Az nem tudom, miből gondoltad, hogy van hüvelyem - nincs.
Abban igazad van, hogy létezik olyan rendellenesség, ahol a "segglyukad összeköttetésben van a hüvelyeddel" - ezt rektovaginális sipolynak hívják.
Műthető.
"Kann ich von Analsex schwanger werden?
Eigentlich nicht, aber...
Der Abstand zwischen dem Rektum und der Vagina ist sehr klein. Wenn du also Sex ohne Kondom hast, ist es möglich, dass ein Teil des Spermas in deine Vagina fließt und eine Schwangerschaft zur Folge hat. Es gibt keine repräsentativen Daten dazu, wie oft das geschieht, aber es ist allgemein anerkannt, dass die Möglichkeit besteht, auch wenn die Wahrscheinlichkeit gering ist...."
Ugye egy újabb fekete lyuk, kedves 18-as?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!