Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, veletek volt olyan, hogy a nő nem ment bele az aktusba, vagy menet közben le akart állni? Megtettétek?
Mármint hogy például bármilyen okból nem akart aktust, vagy nem olyan módon. De már felizgatott titeket, benne voltatok a dologban.
Vagy olyan hogy például menet közben szerette volna abbahagyni, vagy változtatni. Kompromisszum képesek voltatok? Dühösek letettek, vagy mit tettetek, hogy zajlott?
22N (hálásan köszönöm, ha normálisan válaszoltok☺️)
Igen, régen. Egy diszkó közelében laktam és volt, hogy összejöttem egy-egy lánnyal. Volt, hogy kimentünk sétálni a friss levegőre(akkor még lehetett cigizni a szórakozóhelyeken), és mikor megtudták, hogy a közelben lakom, mondták, hogy menjünk szobára. Aztán volt, hogy félidőben meggondolták magukat és én meg ott maradtam álló f*sszal.
Nem örültem neki, de mit csinálhattam volna, ha nem akarták folytatni? Erőszakoskodjak vagy mi?
Hát visszakisértem őket a buliba. Max. legközelebb nem velük mentek ki a levegőre :)
Volt ilyen, 2x. Egyszer épp raktam volna be, de meggondolta magát a lány, a másik esetben egy másik lánnyal már ment a szex, de valami történt a fejében, vagy nem tudom miért, de azt mondta, hogy hagyjuk abba. Természetesen mindkét esetben azonnal vége volt a dolognak.
Nem mellesleg, mint valaki feljebb helyesen megjegyezte, ha valaki a másik akarata ellenére folytatja, onnantól az nemi erőszak. Bármikor meggondolhatja magát bárki, akkor is, ha előtte beleegyezett az aktusba.
Nem velem, a barátommal történt meg:
- A feleségem hármas szexet szervezett és a jelenlétemben lefeküdt Vele. A fiú viszont úgy érezte, hogy az feljogosítja arra, hogy azután akkor szexeljen Vele, amikor csak akar.
- A kései időpont miatt a nejem nálunk marasztalta, és Ő meztelenre vetkőzésével és álló farkával szexet akart kiprovokálni, hiába figyelmeztettem, hogy „Mikulás Nap” miatt nem szabad.
Valamikor éjszaka felébredtem. A nejem bugyiban volt, és meztelen barátom petyhüdt farkát próbálta a kezével felállítani. Reménytelenül! Viszont annyira álmos voltam, hogy visszaaludtam.
- Az éjszakai rajtakapás miatt feleségem másnap gyónni kényszerült: A barátom éjszaka kiprovokálta, így – a menzesze ellenére - kénytelen volt megengedni, hogy oldalt-hátulról figurában berakja a dorniját. Egy idő után azt érezte, hogy olyan orgazmusa lesz mint még soha. Hirtelen „kijózanodott”, és átvillant az agyán, hogy akár el is hagyhatna, de azt nem akarta volna, mert – annak ellenére, hogy nem sokkal korábban együtt volt a barátommal - még szeretett, és – az Ő szóhasználatával – lezavarta magáról a srácot. A fiú akkori reakciójáról nem tudok, és az az éjszaka soha nem került szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!