Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ha közvetlenül szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha közvetlenül szex előtt pisiltek akkor megmossátok a szerszámotok?

Figyelt kérdés
A férfi, akivel vagyok szex előtt gyakran megy mosdóba és érezhetően nem öblíti le magát. Hosszú ideig hallgattam, de legutóbb megkértem, hogy szex előtt mossa le magát. Nem értette a dolgot, azt mondta zuhanyzott korábban és akció után úgyis meg kell mosakodnia.
jún. 22. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szex elott mindig furdok, de ha napkozben pisilek akkor mindig megtorlom a makkomat.
jún. 22. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze
jún. 22. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Kivéve fesztiválon 😅
jún. 22. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Szex előtt akkor is minimum alulról megmosakszom, ha nem pisiltem előtte. De komfortosabban érzem magam, ha le is zuhanyozhatok szex előtt. Persze ha esti szex és 1 órával előtte zuhanyoztam, akkor nem fürdök le újból, de a farkamat akkor is megmosom előtte. Ez nálunk nem is kérdés, mindig is így csináltuk. Még tini koromban is, ha tudtam, hogy lesz valalmi szex-jellegű dolog, akár csak kézimunka vagy orál és nem otthon voltam, pisilés után akkor is legalább szappanos vízel megmostam, hogy tiszta legyen. Ja és természetesen szex után is fürdés van, mert izzadtan, puncinedvesen csak nem fekszem le aludni...
jún. 22. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Ha közvetlenül utána van szex akkor nem,ne legyünk már ennyire finnyásak,lányok sem szokták állandóan mosni,a barátnőm is hányszor kimegy szex előtt pisilni,nem hiszem,hogy annyira tisztogatná.
jún. 22. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlenül szex elött zuhanyzok alaposan. Izgalmasabb ha együtt a párommal.
jún. 22. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Offold a fickót! Kértél tőle valamit ami egyáltalán nem ördögtől való, de a helyett hogy automatikusan azt mondta volna, okés megteszem a kedvedért, inkább kifogásokat keresett. Azaz kb. sz.rik arra te mit gondolsz, egy önző kis pöts.
jún. 22. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Pisiles utan mindig megmosom. Szex elott kozvetlenul szinen, akkor is ha nem pisiltem. Nyilvan kivetel amikor erre nincs lehetosegem de az ritka. Szerintem alap tisztelet a masik irant, hogy nem pisiszagu/izu farokkal kozeledek a masikhoz.
jún. 23. 07:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha együtt vagyunk, előtte mindketten letusolunk. Főleg azért, mert szinte mindig van orál. Ha csak egy gyors dugásra van idő, akkor elég a reggeli tisztálkodás.
jún. 23. 08:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen. Nem szeretném hogy valami baja legyen a feleségemnek, aztán emiatt ne tudjunk majd szexelni.
jún. 23. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!