Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismertetek olyan srácot,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertetek olyan srácot, akinek már általánosban 20+ centi volt a hímtagja?

Figyelt kérdés
Használta is? A teste minden része ennyire koránérő volt?

2024. jún. 22. 07:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem
2024. jún. 22. 07:26
 2/14 anonim ***** válasza:
56%

9.ben kb 20 centi volt első pasimé

Hát használta rendesen akárkivel aki kapható volt rá 🙄

2024. jún. 22. 07:36
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Ja volt egy roma srác nálunk 8.-ban, de akkor ő már 16 éves volt, mert úgy bukdácsolt hozzánk.

Hatalmas húsfarka volt. Csak lógva láttuk neki persze, de nagyobb volt úgy is, mint nekünk 14 éveseknek állva. Mereven tuti megvolt 20cm. És rég nem volt már szűz.

2024. jún. 22. 07:47
 4/14 anonim ***** válasza:
17%

#3.

Azért sokat elmond a magyar oktatási rendszerről, hogy 13-14 évesek és 16 éves diákok láthatják egymást meztelenül, nyílhat erre bármilyen lehetőség.

2024. jún. 22. 08:19
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

4.

Szerinted egy csapataportnál vagy uszodában másképp van?

2024. jún. 22. 08:34
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
igen ezen gondolkodtam én is hogy általános iskolában hol látod te meztelenül a másikat mert szerintem sehol vagyis az én időben nem volt ilyen még tesi órán sem vetkőzöl meztelenre szóval fura maga a kérdés is :) közép iskolában már lehet van olyan nyilván a koliba zuhany stb.
2024. jún. 22. 08:35
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Ismertem kettőt is, aztán egyik edzés végén poénból mindenki odatette a farka mellé a vonalzót és kiderült, hogy az a 20+ centi inkább 14-15...
2024. jún. 22. 08:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Pl. általánosban mi jártunk úszásra tesióra keretében. Ott meztelenek voltunk egymás előtt az öltözőben és meztelen kellett zuhanyoznunk is.

Azon kívül én személy szerint évekig jártam karatézni, minden nyáron edzőtáborba, a suliból/osztályomból is több sráccal együtt. Valakik ugyanígy foci edzésekre jártak évekig. Ott sem szégyellősködnek. De aki nem sportolt, annak is ott voltak a 2-3 napos osztálykirándulások. Nem tudom te milyen elvont suliba jártál, de nálunk előbb-utóbb minden fiú látta egymást pucéran. És lehetett látni ki hogy van felszerszámozva. 7-8.ban már az is téma volt, hogy konkrétan kié hány centis. Szerintem nincs ebbe semmi különös. Része a kamasz kornak.

2024. jún. 22. 09:00
 9/14 anonim ***** válasza:
6%
Nekem meg az egyik haveromnak már 20-21 cm mi mindig versenyzünk hogy kié a nagyobb :D
2024. jún. 22. 14:23
 10/14 anonim ***** válasza:
#9-es, elképzelhető, hogy nektek akkora, de biztos nem a hetedik vagy nyolcadik osztályt fejezitek be most. 😀 Viszont ismertem egy olyan srácot, akinek már általánosban elérte a 17 centis hosszt.
2024. jún. 22. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!