Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire valószínű, hogy ezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valószínű, hogy ezek után teherbe estem?

Figyelt kérdés

Nem használtunk gumit, nem szereti, sőt, egyáltalán nem bírja.

A hasamra ment el. Én utána letöröltem őt ott, majd magamat is, majd pihentünk egy fél órát, miután ismét belém hatolt.

Én 1-2 perccel később kapcsoltam, elküldtem, hogy mossa meg magát, megmosta magát és folytattuk.

2024. jún. 21. 21:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján tehetős. Na akkor tuti már 50 nőt megfektetett, és elkaphatott valamit.
2024. jún. 24. 17:19
 22/26 anonim ***** válasza:
70%

Nem feltétlenül rossze módszer. Csak ezteg kell tanulni alkalmazni és használni.

Persze nem is orosz rulett.

Mi 17 éve így vagyunk együtt és tudjuk kontrollálni a dolgot.

Nem ,nincs meddőség mert van egy gyermek akit akartunk és szerettünk volna.

De ettől függetlenül mi is mindenkit arra bíztatunk igenis használjanak óvszert szex közben.

2024. jún. 25. 07:04
 23/26 anonim ***** válasza:

#9 vagyok.

Nyilván egy tartós kapcsolatban viszonylag más a dolog. Gondolom a betegség faktor amúgy sincsen nektek benne. És ha esetleg valami “történne” akkor is tudjátok kezelni.

Én arra gondoltam, hogy fiatalon, mikor új egy kapcsolat (esetlegesen csak alkalmi, vagy a partnernek lehet más is), na akkor szerintem nem érdemes ezzel játszani. Sajnos én ismerek olyan felnőttet, aki úgy született, hogy “azért csak ne vetessük már el”, és ez érződött a neveltetésében, valamint még felnőttként is tüske benne. Na így nem szabad gyereket vállalni.:D De egyébként nem postom bárki gatyájában-bugyijában turkálni. Csak felelősségteljesen érdemes élvezkedni.:D

2024. jún. 25. 07:51
 24/26 anonim ***** válasza:

Persze nálunk már hosszabb távú ez a dolog.

Illetve minden nagyképűség nélkül azért ehhez kell némi gyakorlat és tapasztalat, ön megtartóztatás.

De ha nekünk olyan kedvünk van és irány egy swinger klub természetesen alap a gumi használata.

Sőt még ha hármas beszálló van legyen az férfi vagy plusz nő akkor is. Betegség ellen is , illetve a nem kívánt terhesség ellen is véd. Bármennyire is meg akarja magyarázni az aktuális férfi ,hogy időben kiszáll.

2024. jún. 25. 08:07
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki jól öltözött meg ad magára, az nem azt jelenti, hogy nem szedhetett össze valamit.

Unokatesóm az első pasival összejött. Íratott gyógyszert, megtörtént az aktus. 3-4 hónap múlva jöttek a tünetek. A tünetmentes srácnak kiderült, hogy herpeszvírusa van és különböző gombás fertőzései.

Unokatesóm azonnal dobta és 2 évig járt utána nőgyógyászati vizsgálatokra mire teljesen egészséges lett újra. Közben összejött egy sráccal. A gyógyszer mellett végig óvszert is használtak azért, hogy nehogy a srácnak átadjon valamit.

Szóval nem minden arany ami fénylék is lehet a legfényesebb és legegészségesebb alma rohad belülről...

2024. jún. 25. 11:21
 26/26 A kérdező kommentje:

Utolsó: teljesen egészséges nem lehet, mert a herpeszvírus nem gyógyítható. Ha elkapod egyszer, örökre megmarad.

Herpesz vírusa szerintem a nemi életet élők minimum 90%-nak van (legtöbb tünetmentes).

A gombás fertőzés viszont soha nem tünetmentes.

2024. jún. 25. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!