Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már, hogy lefeküdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy lefeküdtetek olyannal akire az eszetek azt mondta, hogy semmiképp, nem éri meg?

Figyelt kérdés
Miért nem akarta az eszetek és megbántátok végül?
2024. jún. 20. 19:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és nem, nem feltétlen foglalt emberekre értem a kérdést. 😁 Hanem akár bármi más okból.
2024. jún. 20. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Mi az,hogy nem éri meg? Ez nem egy pénzügyi befektetés. Ha lefekszem valakivel azt sosem bánom meg,mert előtte átgondolom. Van lehetőség válogatni,csak olyannal vagyok együtt,akit nem bánok utólag
2024. jún. 20. 19:44
 3/5 A kérdező kommentje:

2. Például nem érné meg felrúgni a barátságot miatta.

Vagy nem érné meg, ha utólag valamiért kitudódna. Vagy nem érné meg, ha a másik félnek érzelmei lennének.

Ilyesmire gondoltam, nyilván értetted.

2024. jún. 20. 19:47
 4/5 zsoller92 ***** válasza:
100%
Persze hogy volt ! Finoman szólva nem volt az esetem a nő plusz a munkatársam volt, ő többet is akart utána és így kellemetlen volt a munkahelyi légkör! De hát ez a csúnya alkohol az ilyen 😅
2024. jún. 20. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Munkatársam feleségét megdugtam párszor.Nem tudódott ki,de furcsa volt a pasi szemébe nézni.De a szex az hatalmas volt,van étvágya a nejének.🙂
2024. jún. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!