Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostitúciónak káros hatásai vannak. Egyetértesz az alábbi listával?
- A nőket (és a férfiakat = Gigolo) szexuális tárgyként kezeli
- a stricik közül ki tudja hány követ el fizikai erőszakot, ami sosem derül ki
- gyermekbántalmazás is ez, lásd: gyermekprostitúció
- fiatal nőket rabolhatnak el, és kényszerítenek prostitúcióra, tehát emberrablás is összefügg vele.
- a szolgáltatást igénybe vevő férfiak/nők elvesztik a motivációjukat, hogy fejlődjenek a csajozás/pasizás terén.
- a szolgáltatást igénybe vevők szexiális kultúrája eltorzulhat, amikor pénzért eszméletlen dolgokra vesznek rá embereket.
- a megcsalások melegágya (ki tudja, hány házas ember jár prostizni)
- a női prostituáltak társadalmilag hátrányba kerülnek.
És ki tudja, milyen hátrányai vannak még.
Te azt gondolsz amit akarsz. Attól még az nem feltétlenül úgy van, de ha neked az a kényelmes, képzeld azt hogy te sosem tévedhetsz. Csak akkor minek írsz ki kérdést, ha bele kell kötnöd abba aki mást gondol???
Egyszerű vagy mint a faék...
Azért írtam ki a kérdést, mert kíváncs voltam mások véleményére.
De amúgy nem zavar, ha nem értenek velem egyet.
Részemről már mindent megosztottam a témáról amit gondolok.
Ezek közül a legtöbb nem általános érvényű. Ellenben vannak előnyei is a prostitúciónak:
- garantált a szex
- kisebb eséllyel vernek át
- akkor is szexelhetsz, ha nem nézel ki jól
- nemcsak a saját szinted alatti nővel szexelhetsz
- olcsóbb, mint egy barátnőt fenntartani
"- a szolgáltatást igénybe vevő férfiak/nők elvesztik a motivációjukat, hogy fejlődjenek a csajozás/pasizás terén."
Ebben látok problémát, a partnerkeresésnek nem kéne egy lovagi tornának lennie, ami az elmúlt 20 év alatt lett, kb a madarak, és a majmok szintjére lett redukálva a párkeresési "kultúra" = a legszínesebb hülye papagájhím vagy az a majomféle amelyik elég bátor megdobálni a saját ürülékével, az nyer a párkeresésben manapság :D :D
Nem szeretnék kötekedni, de én úgy gondolom, hogy a szolgáltatást igénybe vevők egy része valójában inkább egy párkapcsolatra vágyna. Ezt egyértelműen igazolja az a tény, hogy a prostituáltak közül némelyek "barátnő feeling"-et kínálnak a vendégeknek.
Viccen kívül mondom: ez szívszorító. Mert tulajdonképpen itt arról van szó, hogy a vendég barátnőt akarna, de nincs. És inkább elfogadja az illúziót, hogy a prosti eljátssza neki a barátnő szerepét.
"vendég barátnőt akarna, de nincs"
Igazából van. A nemek aránya a nők felé pozitív, vagyis minden pasinak jutna nő. Az hogy nem tud csajozni/nem kell senkinek, már nem a prosti hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!