Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen pasinak engedné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen pasinak engednétek meg, hogy nyalja a talpatokat?

Figyelt kérdés

Lehet példának híres ember, közismert személyiség, celeb stb.

Hogyan csinálja? Meddig mehet el?

2024. jún. 19. 10:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
És ha valakinek valami nem tetszik, ne süllyessze a normálisan válaszoló emberek szintjét, hanem írja meg ha valamivel nem ért egyet! Bár engem még nemigen pontoztak le, a lányokét igen! Szánalmas és gyáva dolog. Fogalmazza meg a nemtetszését és ne bújjon a fű alá! Vállalja fel! Itt senki nem írt haszontalant, lepontozni azt lehet ami tényleg a károsság szitjéig haszontalan.
2024. jún. 19. 11:25
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
ÉSPEDIG, nem szeretném a kérdésed jelenteni, kérdező, ne kötekedj...
2024. jún. 19. 11:26
 13/20 A kérdező kommentje:

Úristen, egy félórára kimentem sörért, és máris mi van itt????

Szerintem ha nem akarsz még egy csomó negatív szavazatot begyűjteni, akkor inkább állj le. :D Valaki valamiért nem találta hasznosnak a válaszodat, próbáld érett fejjel elfogadni. A gyk az ilyen. Sokkal értelmesebb válaszaimat is szétnullázták már (más, tudományos témákban) csak mert nem értettek hozzá. Úgyhogy szerintem te is engedd már el.

2024. jún. 19. 11:43
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

10-11-12

Ne vergődj már ennyit te szerencsétlen! Mindenki azt pontoz le amit akar, akkor amikor akar. A válaszokról se te fogod eldönteni, hogy melyik hasznos és melyik nem. Ha meg jelented a kérdést vagy kommentet akkor mi lesz??? Kurvára semmi. Amíg a komment formailag megfelel a szabályoknak, a tartalma miatt nem fogják törölni, akkor se ha neked nem tetszik. Akkor se ha senkinek nem tetszik. Mindenkinek joga van a véleményehez. Neked is jogod van ostobának lenni. Becsüld meg, hogy szabad országban élünk! Van ahol már rég kivegeztek volna téged azokért amiket priviben írkálsz... (megismerem a stílusod)

2024. jún. 19. 12:03
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
Senkinek. Úgy rúgnám fejbe, hogy kerepül a foga 😓
2024. jún. 19. 12:33
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Annak aki bejon
2024. jún. 25. 06:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Talán a lányokat pont nem az fogja érdekelni, hogy az illető híres legyen. Talpukat nyalni? Ahhoz más fajta készségek kellenek. :D
2024. júl. 6. 07:58
 18/20 A kérdező kommentje:
A híres ember csak példának kellett, hogy jobban el lehessen képzelni, milyen pasira gondolnak.
2024. júl. 6. 14:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy lányok válaszát várod, de azért leírom a véleményem. Szintén lábfétises srác vagyok, de én kicsit máshogy közelíteném meg ezt a dolgot. Nos, őszintén szólva próbálom mindig elképzelni magam az ellenkező nemben, amikor valamit tennék az adott nőszeméllyel érintések terén. Azt kell mondjam, hogy nekem sem esne jól, ha valaki neki esne, és csak úgy nyalná megállás nélkül a talpam. De így mint adó fél sem arra vágyom, hogy nyaljam azt a talpat, vagy hogy bekapjak egy lábujjat és szopogassam. Inkább ez egybe lenne kötve egy érzéki masszázzsal, úgy, hogy közben az arcodba nyomhatod azt a puha talpat, és érzékien megcsókolhatod, vagy megpuszilgatod, akkor lehet, hogy ezt többen tolerálnák. Lehet úgy nyalni egy talpat, mint egy kutya, lehet úgy tocsogósra, nyálasra csókolgatni, és lehet érzékien, úgy, hogy inkább száraz maradjon, mintsem nyálas. Szóval utóbbi lehet téged nem elégítene ki, ezt megértem, de a nők talán jobban tolerálnák, talán némelyikük még élvezné is, mert cserébe érzékien masszírozod is, meg vannak olyanok, akiket az érzéki csókok ott még izgathatnak is. Bár az itteni lány válaszolók valószínűleg az én verziómat sem élveznék, de alapvetően azt gondolom, hogy több szerencsével járnál, ha módjával kezelnéd a lábakat, talpakat. Ez egy ilyen világ, meg kell találni az aranyközéputat.
2024. júl. 6. 19:50
 20/20 A kérdező kommentje:

20. Ez mind igaz, amiket írtál, de ennyire engem se nézzél kezdõnek a témában. Szerintem valami creepy láb-szatírnak képzelsz, aki kéretlenül is ráveti magát vadidegen nõkre, és letépi róluk a cipõjüket sötét külvárosi sikátorokban. :D

A kérdés közben (még jó hogy) nem arról szólt, hogy hogyan kell tisztelettudóan ismerkedni.

2024. júl. 6. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!