Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen pasinak engednétek meg, hogy nyalja a talpatokat?
Lehet példának híres ember, közismert személyiség, celeb stb.
Hogyan csinálja? Meddig mehet el?
Úristen, egy félórára kimentem sörért, és máris mi van itt????
Szerintem ha nem akarsz még egy csomó negatív szavazatot begyűjteni, akkor inkább állj le. :D Valaki valamiért nem találta hasznosnak a válaszodat, próbáld érett fejjel elfogadni. A gyk az ilyen. Sokkal értelmesebb válaszaimat is szétnullázták már (más, tudományos témákban) csak mert nem értettek hozzá. Úgyhogy szerintem te is engedd már el.
10-11-12
Ne vergődj már ennyit te szerencsétlen! Mindenki azt pontoz le amit akar, akkor amikor akar. A válaszokról se te fogod eldönteni, hogy melyik hasznos és melyik nem. Ha meg jelented a kérdést vagy kommentet akkor mi lesz??? Kurvára semmi. Amíg a komment formailag megfelel a szabályoknak, a tartalma miatt nem fogják törölni, akkor se ha neked nem tetszik. Akkor se ha senkinek nem tetszik. Mindenkinek joga van a véleményehez. Neked is jogod van ostobának lenni. Becsüld meg, hogy szabad országban élünk! Van ahol már rég kivegeztek volna téged azokért amiket priviben írkálsz... (megismerem a stílusod)
20. Ez mind igaz, amiket írtál, de ennyire engem se nézzél kezdõnek a témában. Szerintem valami creepy láb-szatírnak képzelsz, aki kéretlenül is ráveti magát vadidegen nõkre, és letépi róluk a cipõjüket sötét külvárosi sikátorokban. :D
A kérdés közben (még jó hogy) nem arról szólt, hogy hogyan kell tisztelettudóan ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!