Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti volt már, hogy villantottatok cicit valahol?
Figyelt kérdés
De úgy, hogy igazán kiraktátok mások kedvéért? :)jún. 17. 00:28
11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még továbbiak is! 😉
jún. 17. 14:21
12/29 anonim válasza:
Hogyha ti villogtatjátok a melleiteket, akkor én is villanthatom a farkamat?
13/29 anonim válasza:
Vagy azért már én egyből szatír leszek? De nőként ez teljesen oké
14/29 A kérdező kommentje:
A kettő dolog teljesen más...
jún. 17. 14:36
15/29 anonim válasza:
Nem tudom mennyire szándékos villantásnak minősül, de nyilván sokszor öltöztem már át nők előtt, pl barátnőkkel teljesen természetes nekünk. De szoktam néha az edző teremben zuhanyozni, ott is lehet nyilván látni néha.
16/29 anonim válasza:
15
Miért más?
Akkor egy fiú mit tud villantani?
17/29 anonim válasza:
Ahol lehet,nem tiltott, ott mindig bikini felső nélkül napozok
Többnyire tengerpartokon
18/29 A kérdező kommentje:
Egy fiú max. a csodás csőtestét villanthatja, a nőket az nem hagyja hidegen, de még maradsz a szemérmesség határán belül... :)
A női mell gyönyört kelt, egy farok látványa viszont riaszt nőt, férfit egyaránt.
jún. 17. 22:47
19/29 A kérdező kommentje:
*felsőtestét akartam írni
jún. 17. 22:48
20/29 anonim válasza:
"A női mell gyönyört kelt.."
A magad nevében beszélj. Vannak ám heteró nők is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!