Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek prostihoz, mert szexualisan bevagyok feszulve, nem talalok olyan not aki tetszene es vevo lenne ram az elitelendo szerintetek?
Figyelt kérdés
Nagyon bevagyok feszulve, aztan mostanabam csak elutasitasokat kapok minden megkozelitesre es beprobalkozasra (ami meg nem is feltetlen szexre iranyulo) ezaltal meg inkabb bevagyok feszulve. Ti mit csinaltok ilyenkor? Hiaba verem ki napi 3-4szer, nem segit.jún. 16. 17:41
1/5 anonim válasza:
Énis ugyanigy vagyok hidd el lehet elkéne menni már valakihez.. Szerintem nem elitelendo.
2/5 anonim válasza:
Legfeljebb az itélhet el akinek a pénzét erre költöd.
3/5 A kérdező kommentje:
Hat sajat penz.. Se kutyam se macskam. Nyilvan vehetnek belole hasznosabb dolgot is..
jún. 16. 21:43
4/5 anonim válasza:
Minden jogod megvan hozzá. Ha egyedülálló vagy, akkor semmilyen szempontból nem ítélhető el.
Esetedben szerintem kifejezetten jót tenne.
Mellesleg rossz nyelvek szerint prostizni még olcsóbb is, mint barátnőt "tartani".
5/5 anonim válasza:
Ha nem allsz ki a Nyugatihoz egy “Megdugtam egy prostit” feliratu tablaval a kezedben akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!