Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet tudat alatt is begerjedn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tudat alatt is begerjedni vkire?

Figyelt kérdés
Kavartunk egy sraccal,brutalis kémai volt köztünk ,de nem lehettünk együtt, és már egy jóideje csak chatelünk, néha feljön a szex de általában hétköznapi dolgokról, képet küldözgetünk de legtöbbször csak az arc van benne semmi szexuális töltetű...de mostanában többször is azt vettem észre hogy simán beszélgetünk es közben is van hogy benedvesedek ,pedig ugy nem éreztem magam beindulva vagy semmi ilyen.
2024. jún. 16. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Simán.
2024. jún. 16. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez normális reakció!
2024. jún. 16. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Kívánod a pasit. Ettől nedvesedsz.

Te nem csak tudat alatt vagy rá begerjedve, hiszen te magad írtad le, hogy szerinted brutális kémia van köztetek.

2024. jún. 16. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Férfiak esetében ez durvább, legalábbis nálam ez úgy néz ki hogy beindul az előfolyás, akkor is ha nem erektálok csak valamiért élesedik a helyzet vagy az illetővel beszélgetek akivel esélyes és várt a szex

Az előfolyás egy szolidan kis mennyiségben csordogáló spermaváladék, nem tudom mennyire egyezik meg a rendes spermával.

A mennyiségében más, mivel egy csak szivárog, nem folyik. Ha túl sokáig vagyok ilyen felfokozott állapotban, akkor át is tudja áztatni még a nadrágomat is.

Elég kellemetlen volt legutóbb mikor ez történt, bár jól jöttem ki a történetből

2024. jún. 16. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez egy pszichológiai fogalom és terület, teljesen másról szól, mint hogy nekünk feláll vagy nedvesedik a másikra.

A szexuális fantázia meg amit meg is tennél az két külön dolog. Előbbi az a tudatalattiból bugyog fel, utóbbit meg már tudatosan megteszed. Mert masztizhatsz valamire, amit amúgy az életben nem tennél meg. Na ez az, amit nem tudsz megmagyarázni, hogy miért, mert a tudatalattiban bugyog, de van egy tudatos éned, ami egy éles helyzetre azt mondaná, hogy köszi nem. Mert eleve nem, vagy egyszer próbáltad és több, mint elég volt. Utóbbi esetén valószínű a fantáziálás is abba fog maradni, mert megtörtént a kiábrándulás.

2024. jún. 17. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!