Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy sikerült rávenni a pàrod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy sikerült rávenni a pàrod az anál sexre?

Figyelt kérdés
Párom ellenzi, viszont bevallotta, hogy próbàlta màr. Hogy vegyem rà újra, úgy hogy élvezze is?
2024. jún. 16. 02:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem rávenni kell, hanem kedvet csinálni.

Ha már próbálta azt hohy élte meg?

Most mi miatt ellenzi?

2024. jún. 16. 02:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy hogy élte meg, és hogy mi miatt ellenzi, erről nem kérdeztem.

Te hogy csinálnàl kedvet?

2024. jún. 16. 02:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló valószínűleg azért érdeklődik a párod személyes tapasztalatával kapcsolatban, mert az alapján tudnád meg, hogy csinálhatnál kedvet hozzá.

Beszélj vele, puhatolózz, de ne erőltess rá olyasmit amit nem szeretne, mert pláne nem fogja élvezni. Ígérd meg neki hogy óvatos leszel és vigyázol rá, ha pedig közben azt mondja nem tetszik neki, abbahagyjátok, de te szeretnéd kipróbálni, mert nagyon vonz a gondolat.

2024. jún. 16. 02:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem élvezi, ne tedd.
2024. jún. 16. 05:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint, ha valamit nem akarok, akkor nem tudnak rávenni. Lehet a barátnőd is ilyen.
2024. jún. 16. 06:12
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
En is kiváncsi voltam rá nem kellett engedem ravenni
2024. jún. 16. 06:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Ami nem.megy neki ne eröltesd.

Viszont légy érdeklődő azzal kapcsolatban hogy élte meg de csak finoman tapogatozz nála.

Idő de megfog nyilni ezzel kapcsolatban s talán ha ő maga is eltudja fogadni beszélgetéseitek alapján azt miért ugy élte meg ahogy lehet ujra meg próbálja veled.

2024. jún. 16. 06:45
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem eröltettem, és nem is fogom.

Köszönöm a válaszokat!

2024. jún. 16. 08:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején (huszonévesen) én is azt mondtam, hogy a szexben bármire kapható vagyok, kivéve az anál.

Ehhez képest épp egy hónapja volt meg életem első popsiszexe és egész jó volt. A párom időnként a popsilyukam körül is simogatott és jól esett. Aztán volt, hogy szex közben (kutyapózban) az ujja már bejjebb dugta, mert jeleztem felé, hogy vágynék rá.

Így jutottunk el ide, 2 év alatt, hogy végül nekem is megvolt :) és szerintem lesz is még folytatása.

2024. jún. 16. 11:27
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Haat nekem megmondta a baratom h popsiba is kell neki es muszaj hagynom de életem pasijaa es barmit megteszek ertee
2024. jún. 16. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!