Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől függ a sperma íze?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ a sperma íze?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl tapasztalt ebben a témában. Néhányszor kesernyés ízű párom spermája és néha pedig enyhén édeskés. Ez mitől függ?

2024. jún. 15. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Leginkább az étkezéstől és a dohányzástól. Édes ételek után értelemszerűen édes íze lesz. Állítólag az ananász nagyon meg tudja változtatni az ízét. Lányoktól kapott visszajelzéseket írtam, én pasi vagyok :)
2024. jún. 15. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Mindig a foci válogatott szereplése hat rá.

Ma keserű lesz...

2024. jún. 15. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Ananász, gyümölcsök--》 igen

Dohányzás,alkohol,kávé --》 nem

Gyorsan le kell nyelni és nem ízlelgetni :)

2024. jún. 15. 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Étketés, ital, dohányzás, gyógyszerek, ezek mind befolyásoló tényezők
2024. jún. 15. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Dohányzás, kávé és az alkohol biztosan negativ hatással van rá. Kesernyés, rossz ízű lesz tőle. Édességek és gyümölcslevektő pedig édeskés. Feleségem alakítja az étrendünket, így mindíg olyat eszünk, iszunk ami részben erre is jótékony hatással van. Itt azért némiképp saját tapasztalatot is írok, mert nálunk nem ritka, hogy szájba élvezés után úgy smárolunk a feleségemmel, hogy az ondóm még ott van a szájában.
2024. jún. 16. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

Napi két kávét iszok,cigizek is,nem iszok cukros vizeket,csak tiszta vizet,ananászt utálom,szinte mindent eszek füszereset is,nem sok gyümölcsöt...sose volt keserü vagy rosszizü a spermám,a párommal vagy az exeimmel is rendszeres volt a szájba élvezés,sose panaszkodtak söt édeskésnek találták mindig..ez is érdekes..

40/F

2024. jún. 17. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a cukorbetegség jele általában. Nézettess egy vérképet, még idejében. Nem kell megköszönni.
2024. jún. 17. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ki cukorbeteg?
2024. jún. 20. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!