Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakulnak ki szeretői kapcsolatok? Nektek, hogy jött össze? Hol ismerkedtetek meg?
Figyelt kérdés
2024. jún. 15. 07:00
1/8 anonim válasza:
A legtöbb ilyen munkahyen jön össze. Eleve sok időt töltenek együtt az emberek, sokszor többet vannak a kollégákkal mint a párjukkal mivel éjjel alszik az ember, azonkívül meg alig pár órát vannak együtt a párok sok esetben. Vagyis munkahelyen megismerik egymást, közel vannak, ugyanaz az érdeklődési kör ugye - a munkafeladatok megoldása, aztán alakul a szimpátia.. Ehhez hozzá adódik esetleg az otthoni érdeklődés hiánya, kevés figyelem a párjától és megvan a gubanc. Vagy csak egyszerűen annyira bejön a kolléga - kolléganő, hogy hiába jó otthon minden, nagy a kísértés.
2/8 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretek kapcsolatban lévő nőkkel dugni, szal van tapasztalatom és az van, hogy sok nő egyszerűen unja a férjét barátját és vágyik már valami újra. Ehhez bőven elég pár év és megvan az, hogy tetszik nekik az udvarlás meg ők maguk eldöntik, hogy ha van alkalom, akkor benne vannak mindenben. Legfontosabb a diszkréció.
3/8 anonim válasza:
Szinte bárhol.
Munkahely, tömegközlekedés, megállók, vásárlás közben, stb. De a telefonba bújósokkal semmi esély.
6/8 anonim válasza:
Nekem netről, regen chat.hu, love.hu, aztan kesobb innen es anotalkrol is lett. 56/F
7/8 anonim válasza:
Velem sok nő csalja a párját, férjét. Általában, magányosak a kapcsolatban, lapos az életük, unják a párjuk, de a kényelemből nem akarnak kilépni. Nekem meg megfelel, mert én nem akarok kapcsolatban élni, szeretem, ha egyedül vagyok és a kis életemmel foglalkozom.
8/8 anonim válasza:
7 gondolom milyen sokan csalják veled a férjüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!