Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után ti hova szerettek élvezni fiúk? Lányok ti bekapjátok szex után?
Páromnak nem lankad le orgazmus után, így szex (punciba élvezés) után még sokszor van, hogy letisztítom a farkát, hogy ne kelljen kimennie megmosni, és a lenyalogatás “véletlenül” kicsit elnyúlik és átmegy szopásba, és még egyszer beleélvez a számba is :D
27N
"Szájba miért ennyire jó? Mert nekunk az a legeoszabb?😂"
Ne legyél benne olyan biztos. Én pl arcra és cicire szeretek a legjobban élvezni (inkább cici, ha nagy, és a barátnőmnek szép nagy), viszont pont a barátnőm rászoktatott, hogy legtöbbször a szájába megyek el. Konkrétan ő kéri mindig, mert imádja az ízét, és praktikusabb is, mert lenyeli, nem kell menjen mosakodni azonnal utána. Úgyhogy nem mindenki utálja, sőt. Szoktam néha én is csinálni azt, hogy a nyelvére verem, igazából nekem az a lényeg, hogy fontos, hogy lássam ahogy jön a sperma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!