Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex után ti hova szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után ti hova szerettek élvezni fiúk? Lányok ti bekapjátok szex után?

Figyelt kérdés
Barátom a számba szeret de en nem szeretem annyira bekapni utána, így nyelvemre veri rá, de jobban szereti a szamba

jún. 15. 01:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
Én a puncidba élveznék. Miután a csúcsra juttattalak. Ez az igazi. :)
jún. 15. 06:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Popsiba és puncoba szeretek a legjobban elmenni.
jún. 15. 07:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Punciba
jún. 15. 07:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Még tinikoromban volt csajom aki mindig lenyelte, mivel ez első élmény nagyon meghatarozo,ettől kezdve szerettem meg szájba elmenni. Ez szocializáció is.F
jún. 15. 07:55
 15/24 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Páromnak nem lankad le orgazmus után, így szex (punciba élvezés) után még sokszor van, hogy letisztítom a farkát, hogy ne kelljen kimennie megmosni, és a lenyalogatás “véletlenül” kicsit elnyúlik és átmegy szopásba, és még egyszer beleélvez a számba is :D

27N

jún. 15. 08:36
 16/24 anonim ***** válasza:

"Szájba miért ennyire jó? Mert nekunk az a legeoszabb?😂"

Ne legyél benne olyan biztos. Én pl arcra és cicire szeretek a legjobban élvezni (inkább cici, ha nagy, és a barátnőmnek szép nagy), viszont pont a barátnőm rászoktatott, hogy legtöbbször a szájába megyek el. Konkrétan ő kéri mindig, mert imádja az ízét, és praktikusabb is, mert lenyeli, nem kell menjen mosakodni azonnal utána. Úgyhogy nem mindenki utálja, sőt. Szoktam néha én is csinálni azt, hogy a nyelvére verem, igazából nekem az a lényeg, hogy fontos, hogy lássam ahogy jön a sperma.

jún. 15. 09:56
 17/24 anonim ***** válasza:
Legjobban popsiba imádok élvezni annyira jó majd utána punciba.
jún. 15. 10:40
 18/24 anonim ***** válasza:

Arcra, mellre

F

jún. 15. 11:07
 19/24 anonim ***** válasza:
Az esetek többségébe szájba megy az ondóm. Ha nem pinciba élvezek el, van időm kivenni, onnantól a befejezés a feleségem kezében van. Élvezés után meg levezetés kényeztetést, szopást végez lekonyulásig.
jún. 15. 13:38
 20/24 anonim ***** válasza:
Punciba is szeretem de szopom is utánna és szájba is mehet..
jún. 15. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!