Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti vágytok arra, hogy egy lány kényeztesse a feneketeknek a lyukát?
Figyelt kérdés
jún. 14. 20:31
21/35 anonim válasza:
Igen. Nyalhatja sőt felcsatolhatóval szet is kurhat:)))
23/35 anonim válasza:
Aki erre vágyik, az nem hetero, hiába is tiltakozik ez ellen.
25/35 anonim válasza:
nekem az az elméletem hogy aki ezt kéri az félig meleg :D literally semmi köze a szexhez a fenéklyuknak.. az másra való. (és még undorító is)
jöhetnek az x-elgetések
26/35 anonim válasza:
25:
Egy heteronak ugyanolyan érzékeny idegvégződések vannak az anusánál, mint a melegeknek.
A különbség az, hogy az egyiket az izgatja, ha azonos nemű nyalja, a másikat meg az, ha különböző nemű
27/35 anonim válasza:
éééés jöttek az xelgetések ééés nem csalódtam 😎 mindenki kiszámítható mint a szar :D
29/35 anonim válasza:
teljes igazságot írtam, csak talán egyeseknek nehéz lenyelni a fájó igazat :)
30/35 anonim válasza:
Ha egy széparcú lány kinyalja a seggem, az izgat, ha egy fiú, az nem. Nem értem hogy lennék akkor meleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!