Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom azt mondta hogy kicsi a farkam es ez nem eleg semmire, de szeret es nem hagy el, mit tegyek ?
Figyelt kérdés
24 evesek vagyunkjún. 14. 16:28
11/20 A kérdező kommentje:
14 cm a farkam ez tényleg ennyire kicsi ???
jún. 14. 16:59
13/20 anonim válasza:
A kérdésből és az utolsó kommentedből ítelve te viszont nem szereted a lányt. Szóval vess véget a dolognak, hadd találhasson olyat aki szereti és még ki is tudja elégíteni!!!
14/20 anonim válasza:
Szerintem ez megint egy komplexusos kamukérdése.
14 cm nem kicsi. Nőként mondom.
15/20 anonim válasza:
Hagyd el. Azt várta hogy majd megengeded neki hogy mással dugjon vagy mi? Legyen önbecsülésed és állj bosszút. Aki szeret az nem aláz meg és pláne nem rugdossa meg az önbizalmadat. Dobd ki a 14 cm nem kicsi
16/20 anonim válasza:
Csak idő kérdése és úgyis elhagy. De előtte még megcsal egy-két nagyfarkúval, mert arra vágyik.
18/20 anonim válasza:
Húzogasd a fa$od!Hátha nyúlik valamennyit.A vastagságán úgy tudsz növelni,hogy két téglával összecsapod.
Sok sikert!
19/20 anonim válasza:
Nos. Én azt mondtam volna a helyedben, hogy na ha kicsi, akkor mehet popóba is? Vagy/és mehet a mélytorok is?
Viccet félre téve. Ha nekem a barátnőm ilyet mondana, azzal a lendülettel szakítanék vele. Mert ez megalázás.
Mellesleg a 14 nem kicsi. Az az átlag.
De erről eszembe jutott egy videó.
20/20 anonim válasza:
Az enyém is 14cm...
...félbe hajtva.
A nőm nem panaszkodik...
Te meg egyszer öklözd meg a locsogóst neki, oszt' utána beszéljetek újra a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!