Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik akiknek domináns nőjük,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik akiknek domináns nőjük, feleségük van?

Figyelt kérdés
Ha hármasra kerülne sor, másik pasival vagy nővel, mit szólnátok ha a domináns feleségeteket, barátnőtöket erősen ledominálná a harmadik fél? Illetve melyik verzió lenne érdekesebb izgatóbb számodra ez esetben ha a harmadik fél pasi vagy nő lenne? És mért?

2024. jún. 14. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Tetszene, inkább pasi legyen
2024. jún. 14. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Tetszene ahogy a csajom ledominálna egy nőt vagy a nő őt :D Jól néznének ki nagyon bárhogy lenne :P
2024. jún. 14. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
az én párom az. "cuck queen" igazából. Nekünk bejön ez a felállás, de csak az intim együttlétek során van ez a felosztás. A normál életben vállalkozást vezetek és keményen kézben tartom a családot, dolgozókat. ha viszont szexről van szó akkor cuck vagyok.
2024. jún. 14. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
A feleségem irányít. Nem láttam még tőle erősebb nőt. Férfiakat tud megszégyeníteni... mellette meg... úgy néz ki mint egy angyal... Ártatlan nagy szemek... csókolni való száj... törékeny alkat... senki nem gondolná róla egész addig, még a karmait bélejük nem mélyeszti.
2024. jún. 14. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele hármasba, az mindíg csak problémát szül.
2024. jún. 14. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
Az én domináns feleségem azt se hagyná, hogy ott legyek ha mással szexel. De tetszik a dolog.
2024. jún. 17. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!