Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex lehet jó nekem is? Mennyire fáj az elején? 19l
19 éves lány vagyok es baratom nagyon akarja, en viszint nem annyira de mar elgondolkoztam rajta h megengedem neki, ujját mar tobbszor dugta be oda es annyira nem jo erzes. Lehet ez jó nekem is? Mennyire fáj?
Csak őszinte női válaszokat várok
Persze ,hogy lehet jó és élvezhető az anál szex egy nő számára is.
Az első , hogy szerezzetek be sikosítót. Ha lehet valami szilikon alapút. A víz bázisú hamar ragadós lesz és az nem olyan kellemes akkor.
Nem, a nyál nem sikosító.Utána jöhet a következő dolog, egy anális mosó,van ebből ezer féle. Érdemes beszerezni egyet így lehet egy normális anál szexet csinálni.
Ezek után már érdemes ha kitapasztalod magadon mi hogyan kényelmes,lehet játszani az ujjakkal vagy egy dildóval.
Közben beszeljétek meg a dolgot.
Aztán ha már szexre kerül a sor akkor sikosítóval sprorolni nem szabad, ez mellett a fokozatosság.
Illetve az is jól tud jönni ha segítesz a párodnak és szex közben kommunikáltok. Gyorsabban lassabban, álljon meg stb stb.
Természetesen az első alkalomtól nem kell csodát várni, ez olyan mint mikor elveszted a szüzességed, aztán ahogy gyakorolsz egyre jobban élvezed és tudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!