Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a szőrtelen női nemi szervet kedveli, az pedofil beállítottságú?
Én a szőrtelen női arcot/lábat kedvelem. Akkor pedofil beállítottságú vagyok?
Pont hogy a női test szőrtelen inkább. Mivel a legtöbb helyen szőrtelenek. És ha szőrösödnek is, borotválják stb.
Inkább az olyam nők a pedofilok akiknek a szőrtelen férfiak jönnek be!! Ennyi erővel. :D
Szerintem pont az a bizarr, akinek a szőrös nők jönnek be.
Nálam a szőr mindig is a férfiasság szimbóluma volt.
Ez netto baromság. Az igaz hogy a női test természetesen szőrös, emlősök vagyunk elvégre. Van férfi aki megirigyelhetné a szőrösségem konkrétan, örülök hogy legalább a talpam csupasz 🤷♀️ Ezt nyertem a genetikai lottón.
De sosem állnék bele egy nőbe vagy férfiba se a szőrtelenítési preferenciái miatt. Manapság divatosabb a szőrtelenítés, és mint felettem is írták kényelmi oka is van orálnál pl. Nem említve azt ha valaki szimplán csak így érzi jól magát. Nem kell emögé belelátni semmit.
Furcsamód ezt a mondatot sose hallottam megfordított kontextusban, nőkre sose mondják hogy pedo lenne ha a szőrtelen férfiakat kedveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!