Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki a szőrtelen női nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a szőrtelen női nemi szervet kedveli, az pedofil beállítottságú?

Figyelt kérdés
Olvastam ilyen véleményeket. Mondván hogy a felnőtt női test az szőrös.

2024. jún. 13. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne pedofil? Szerintem nincs köze hozzá. Én lány vagyok és csak egy csíkot hagyok. A párom is borotválja. Hálás is vagyok érte. Mindenkinek jobb érzés, ha önfeledten franciázunk és nem kell ökölődnöm egy kóbor, torkon akadt szőrszál miatt, ami nem megy se le, se fel.
2024. jún. 13. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, mert felnőtt nők p.ncija érdekli nem a kislányoké.
2024. jún. 13. 21:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég minden pedofília egyesek szerint?
2024. jún. 13. 21:59
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Akkor a férfiak nagyrésze az lenne mert szerintem népszerűbb a csupasz punci:)
2024. jún. 13. 22:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Baromság. Mondom úgy hogy nekem semmi bajom a fazonra igazítottal se.
2024. jún. 13. 22:43
 6/13 anonim ***** válasza:
41%

Én a szőrtelen női arcot/lábat kedvelem. Akkor pedofil beállítottságú vagyok?

Pont hogy a női test szőrtelen inkább. Mivel a legtöbb helyen szőrtelenek. És ha szőrösödnek is, borotválják stb.

Inkább az olyam nők a pedofilok akiknek a szőrtelen férfiak jönnek be!! Ennyi erővel. :D

2024. jún. 13. 22:54
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem pont az a bizarr, akinek a szőrös nők jönnek be.

Nálam a szőr mindig is a férfiasság szimbóluma volt.

2024. jún. 13. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem, nem mintha az baj lenne.
2024. jún. 13. 23:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez netto baromság. Az igaz hogy a női test természetesen szőrös, emlősök vagyunk elvégre. Van férfi aki megirigyelhetné a szőrösségem konkrétan, örülök hogy legalább a talpam csupasz 🤷‍♀️ Ezt nyertem a genetikai lottón.

De sosem állnék bele egy nőbe vagy férfiba se a szőrtelenítési preferenciái miatt. Manapság divatosabb a szőrtelenítés, és mint felettem is írták kényelmi oka is van orálnál pl. Nem említve azt ha valaki szimplán csak így érzi jól magát. Nem kell emögé belelátni semmit.

Furcsamód ezt a mondatot sose hallottam megfordított kontextusban, nőkre sose mondják hogy pedo lenne ha a szőrtelen férfiakat kedveli.

2024. jún. 13. 23:17
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
#7 miért, mi a baj pl egy szakállas nővel? vagy akinek a mellei alatt egy kis szexi szőr terít mint David Hasselhoff-nak?
2024. jún. 13. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!