Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt a jó idő, neked milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a jó idő, neked milyen fürdőruhád van?

Figyelt kérdés

Bevállalsz egy merészebb, szexibb darabot?

Barati társaságban és csaladdal is akár?

2024. jún. 13. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Baráti körben igen, a szülőkkel meg már nem járok strandra.
2024. jún. 13. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Sima bikini, nem mutogatni akarom magam a strandon. A nudistáknál pedig felesleges
2024. jún. 13. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Családdal nem járok strandra. Párommal szoktunk de ritka. Én idénre vettem egy tangás bikinit, tetszik mert csinosnak tartom. Tengerpartra terveztem felvenni, de ha megyünk strandra szerintem oda is bevállalom.

Ez nagyon megtetszett:

[link]

2024. jún. 13. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Egyszer gondolkodtam már rajta, hogy így fogok kézen fogva végigsétálni barátnőmmel a strandon sok sok ember közt, aztán szakítok vele.

2024. jún. 13. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tangás bikiniket hordok..Bevállalok bárki előtt..27N
2024. jún. 13. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tangás bikini, kis háromszög melltartó résszel. Nem kell, hogy sokat takarjon. Ahol lehet ott le is veszem a melltartót
2024. jún. 14. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!