Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi van akkor, ha zavar hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha zavar hogy a párom nem veszi a fáradságot arra, hogy leborotválja a fanszőrzetét, pedig jeleztem neki, hogy zavar?

Figyelt kérdés

jún. 13. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Noszogasd hátha
jún. 13. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Attol függ a párod férfi vagy nő. Férfiként kicsit meleges lenne borotválni nem?
jún. 13. 19:28
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nő (vagy inkább lány) a kérdező, mert golyókat borotválni marha melós, a töve sem sétagalopp. Nem p_na, hogy pár húzás a javában egyenes területen és kész. Nullás géppel talán mégnehezebb.

Akkor szoktam letolni, ha már valóban ráfér, vagy szopatni készülök. De egy sima dugást simán elkezdek 1-2 centi szőrrel, mert ott nem lényeg.

jún. 13. 20:41
 14/16 anonim ***** válasza:
36%

Ja és ha téged zavar, akkor ne vedd a kezedbe, vagy ne szopj addig.

Ezt megteheted, mert azt te döntöd el. Hogy a másik mikor borotvál, ahhoz nem sok közöd van, de tudom, hogy mindig szeretnétek minden férfit magatokhoz alakítani, és a papucskákat sajna sikerül is.

jún. 13. 20:43
 15/16 Nincstovább ***** válasza:
60%

Na, azért naaah🤣

Azért papucsnak nevezni valakit, mert az asszony kedvére tesz azzal, hogy nem kell szőrcsomókat köpködni…😏

De gondolom kedvesem, te se ragaszkodsz ahhoz, hogy az asszony sunája sima legyen, mint az 50-es kopaszodó apák buksija😊

Párhúzás?🤣

Tiniknél esetleg🤣

A seggedet próbáltad már borotválni? Esetleg a combtövedet?🤣 amúgy a golyóidat ott a szőrtelenítő krém, nincs vágás, se kasztrálás😊

Erős tévhitben vannak azok, akik azt hiszik 5-10perc alatt simán és csupaszok vagyunk mindenhol… ez egy külön maratoni szertartás🤣 Főleg, ha a bőröd állapotára tényleg figyelsz, radírozol, hidratálsz stb…

32/N

jún. 13. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:
60%
Jelezheted neki de az ő teste. Ha ezért valaki szakít annak nem is számított igaza a kapcsolat.
aug. 9. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!