Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok tudom, hogy az lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tudom, hogy az lenne a legjobb ha mi pasik gondolatolvasók lennék de hát szar ügy nem vagyunk azok, viszont komolyan kérdezem a realitás talaján nektek mi esne jól ha a pasi(tok)-nak magától eszébe jutna és megtenné az örömötökért?

Figyelt kérdés
(tartok tőle, hogy a válaszok többsége háztartási munkához fog kötődni ahogy a prostik meg azt állítják, hogy sok pasi csak egy kis kedvességért, megértésért meg hozzájuk, hát meglátjuk, persze ha egyáltalán valóban nők fognak válaszolni a trollok meg... hát ismerjük őket) :D Lássuk mit kapunk :)
jún. 13. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért tartanád problémának, ha lennének válaszok, amik a háztartási munkákhoz kötődnének? A legalapvetőbb dolog.
jún. 13. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vehetne nekem néha virágot

Tudom kislányos dolog erről ábrándozni. Tudom, mondanom kéne neki, de ez egy olyan dolog ami úgy az igazi, ha magától vesz nekem egyet

jún. 13. 16:43
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es igen alapvető dolog ezért is ennek nem kéne extra vágynak lennie de tudom sok pasi ezekre sz*rik sajna. :(
jún. 13. 16:47
 4/8 A kérdező kommentje:
2-es egyetértek ezt azért magától kéne alapvetően... én kérek elnézést az ilyen pasik miatt, nagyon gáz :(
jún. 13. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok dolog magától is eszébe szokott jutni neki, főz vacsorát, csinál nekem fürdőt, megmasszíroz egy nehéz nap után, néha magától eszébe juthatna bókolni vagy virágot hozni. Kb. ennyi
jún. 13. 17:29
 6/8 Nincstovább ***** válasza:
100%

Bizonyos szempontból szerencsés vagyok, mert ha van ideje, kedve a férjemnek elmosogat, süt és főz :)

Én több intimitás, csók… ezek hiányoznak számomra a leginkább :)

32/N

jún. 13. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
31%
Gondolatolvasás = jelzés a nőnek, hogy figyelsz rá! Hogy fontos neked, s próbálsz rá koncentrálni.
jún. 13. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha hirtelen házimunkát csinálna, azt gondolnám, hogy tuti megcsalt, mert sose szokott, úgyhogy azt ne.

Szeretném, ha este, szex előtt azt mondaná, hogy csukjam be a szemem, mert hozott valami meglepit, aztán játszanánk valamit.

Fantáziálok hasonlóról én neki, mert talán ezzel neki is megjön a kedve.

Amellett, hogy nekem is izgi, az ő vágyait is megtudom, annak alapján, amit választ.

jún. 13. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!