Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tudom, hogy az lenne a legjobb ha mi pasik gondolatolvasók lennék de hát szar ügy nem vagyunk azok, viszont komolyan kérdezem a realitás talaján nektek mi esne jól ha a pasi(tok)-nak magától eszébe jutna és megtenné az örömötökért?
Figyelt kérdés
(tartok tőle, hogy a válaszok többsége háztartási munkához fog kötődni ahogy a prostik meg azt állítják, hogy sok pasi csak egy kis kedvességért, megértésért meg hozzájuk, hát meglátjuk, persze ha egyáltalán valóban nők fognak válaszolni a trollok meg... hát ismerjük őket) :D Lássuk mit kapunk :)jún. 13. 16:38
1/8 anonim válasza:
Miért tartanád problémának, ha lennének válaszok, amik a háztartási munkákhoz kötődnének? A legalapvetőbb dolog.
2/8 anonim válasza:
Vehetne nekem néha virágot
Tudom kislányos dolog erről ábrándozni. Tudom, mondanom kéne neki, de ez egy olyan dolog ami úgy az igazi, ha magától vesz nekem egyet
3/8 A kérdező kommentje:
1-es igen alapvető dolog ezért is ennek nem kéne extra vágynak lennie de tudom sok pasi ezekre sz*rik sajna. :(
jún. 13. 16:47
4/8 A kérdező kommentje:
2-es egyetértek ezt azért magától kéne alapvetően... én kérek elnézést az ilyen pasik miatt, nagyon gáz :(
jún. 13. 16:49
5/8 anonim válasza:
Nagyon sok dolog magától is eszébe szokott jutni neki, főz vacsorát, csinál nekem fürdőt, megmasszíroz egy nehéz nap után, néha magától eszébe juthatna bókolni vagy virágot hozni. Kb. ennyi
6/8 Nincstovább válasza:
Bizonyos szempontból szerencsés vagyok, mert ha van ideje, kedve a férjemnek elmosogat, süt és főz :)
Én több intimitás, csók… ezek hiányoznak számomra a leginkább :)
32/N
7/8 anonim válasza:
Gondolatolvasás = jelzés a nőnek, hogy figyelsz rá! Hogy fontos neked, s próbálsz rá koncentrálni.
8/8 anonim válasza:
Ha hirtelen házimunkát csinálna, azt gondolnám, hogy tuti megcsalt, mert sose szokott, úgyhogy azt ne.
Szeretném, ha este, szex előtt azt mondaná, hogy csukjam be a szemem, mert hozott valami meglepit, aztán játszanánk valamit.
Fantáziálok hasonlóról én neki, mert talán ezzel neki is megjön a kedve.
Amellett, hogy nekem is izgi, az ő vágyait is megtudom, annak alapján, amit választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!