Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet prostit házhoz hívni?
Még nem voltam nővel, és hát... kíváncsi vagyok a p/na érzésére, csak a szexet próbálnám ki. A gond az, hogy a nők általában romantikát, csókot meg ilyeneket is akarnak, engem pedig csak maga az aktus érdekelne egy nővel.
Szóval ez nem könnyű dolog, nem tudom, nőben van-e olyan, aki beérné azzal, hogy csak megdugom, és menjen haza, ne kelljen hallgatnom a női dolgokat, mensik, rúzsok, smink meg egyebeket. Meg persze ne várjon romantikát, gyertyafényes vacsora stb., csak az lenne a cél, hogy egy igazi punciban legyek, és persze élvezzek.
Azt mondjuk nem tudom, hogy időre vagy lövésszámra megy a fizetett összeg, mert ha pl. 1 órát fizetek, közben ki tudja, hányszor élveznék el, mindenesetre tetszene a dolog.
Ezek anők nem akarnak se romantikát, se csókot.
Azt akarják amibe megegyeztek és fizetsz érte.
Ne táplálj ebbe semmilyen érzést, elvégzi amit kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!