Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz vagy ciki manapság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz vagy ciki manapság?

Figyelt kérdés

Ha tangás bikini alsó van egy lányon. Főleg egy szexibb vagy többet mutatósabb darab.

Nagyon megnéznek benne, vagy kurvásnak tűnik?

2024. jún. 11. 07:02
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Én imádom.Minden nőt megnézek.

37F

2024. jún. 11. 07:13
 2/6 Istvan485 ***** válasza:
100%
Én is imádom és meg néznem közelebbről!!!
2024. jún. 11. 07:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. A Balcsinál minden 2. lányon olyan van,de rendes strandokon is sokan hordják. Megnéznek,de ha szép vagy,normál bikiniben is ugyanúgy megnéznek. Dehogy kurvás... L.
2024. jún. 11. 07:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond szerintem! Egyébként meg mindig olyat viselj, amiben megvan, vagy emeli a komfortérzeted!
2024. jún. 11. 07:45
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert egyrészes fürdőruhát akarsz hordani?
2024. jún. 11. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi a cél? Te, hogyan érzed magad, ha soknál is többen megnéznek?

Ha nagyon fel akarsz tűnni és nem zavar hányan néznek, és vagy önbizalmadat is nagy megnöveli, akkor nyugodtan!

Ha úgy érzed, nem mersz úgy emberek közé menni, izgulsz, hogy milyen lesz mikor mindenki megbámul, akkor maradj a simánál…

2024. jún. 11. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!