Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mindig vesztek fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zerge.999 kérdése:

Lányok ti mindig vesztek fel bugyit ha utcára mentek?

Figyelt kérdés
2024. jún. 10. 08:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
49%

Kánikulában is? ...

2024. jún. 10. 14:33
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kánikulában mindenképp melegem lesz úgyis, pont nem a falatnyi fehérneműmön fog múlni.
2024. jún. 10. 14:53
 23/34 anonim ***** válasza:
76%

A tisztasági betétre gondoltam, mert abugyi az tényleg csak egy vékony kis semmi, de a tisztasági betét kánikulában nem engedi szellőzni a puncidat.

2024. jún. 10. 16:03
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kell éjszaka bugyi nélkül aludni. Nekem sokszor van több folyásom (teljesen egészséges vagyok, alkati dolog), a havim sem óramű, inkább teszek egy vékony, légáteresztő betétet. Nem melegít semmit, a bugyinál is vékonyabb. Nyáron úgyis megizzadok, mindegy. Otthon meg egyből tusolok, akkor már csak akkor veszek fel fehérneműt, ha még kilépek a lakásból utána.

Szerintem borzasztóan igénytelen dolog utcára menni fehérnemű nélkül. Otthon mindenki azt csinál amit akar, de emberek között azért van egy minimum. Pláne rövid szoknyában, leülni bárhová, egy az hogy fincsi fertőzéseket lehet összeszedni, másik, hogy a nedveiddel öszekensz mindent (és valamennyi nedv mindig van). Én már attól viszeketek egy hétig, ha véletlenül nem tudok kezet mosni pisilés előtt vagy a saját pasim kézmosás nélkül nyúl hozzám valami spontánabb akció során (szokott kézfertőtlenítő lenni nálam, de nem mindig segít). Akkor szex sincs amíg rendbe nem jön, és borzasztó kellemetlen is.

2024. jún. 10. 18:10
 25/34 anonim ***** válasza:
67%

Pont azért ilyen érzékeny, mert túlvéded, semmivel nem tud megismerkedni a puncid, hogy védelem alakuljon ki, mint az normálisan évek alatt.

Van sok csaj, aki a buli kedvéért, a párjuk izgatására néha bugyi nélkül megy étterembe, buliba, nincs is nekik semmi gondjuk, mert a puncijuk felkészült az idegen, egyébként veszélytelen baktériumokra.

2024. jún. 11. 08:21
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem tehetek róla, úgy neveltek, hogy kezet kell mosni ha hazaérünk (különösen ha használtunk tömegközlekedést és pénzt), mielőtt eszünk, főzés előtt-közben-után, mosdóhasználat után. Előtte is azért mosok, mert megfigyeltem magamon, hogy ha nem teszem, csak a baj van belőle, mert mire az első óra után az egyetemen el tudtam menni, megfogdostam a kulcsom, számtalan ajtót, korlátot, mozgólépcsőt, villamoskapaszkodót, rosszab esetben kávéautomatát is. Amióta így csinálom semmi gondom. Otthon nyilván csak indokolt esetben mosok kezet mosdóhasználat előtt (láthatóan koszos vagy menstruálok és tampont is kell cserélni). Amelyik pasim hasonlóan kézmosós fajta volt, ott a spontán akcióból sem volt gond. Amelyik meg nem, ott igen.

Egyébként nem steril környezetben élek, nem mosom magam kényszeresen fertőtlenítővel, intim mosakodóval, miegymással, csak sima szappannal, szóval nem hiszem, hogy bármit túlzásba viszek. Felőlem járhat mindenki pucéron is akár, én az olyan pasiknál maradok, akik képesek nettó 20 mp-cel többet várni, amíg kilépek a bugyimból.

2024. jún. 11. 11:21
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, otthon is.
2024. jún. 11. 16:19
 28/34 anonim ***** válasza:

A kézmosási szokás az teljesen rendben, azt így kell, azt én is így csinálom pontosan és a gyerekeimet is erre nevelem.

A punci állandó bebugyolálása, talán az a kicsit túlzás ...

2024. jún. 12. 13:59
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
20-as és 22-es válaszoló vagyok, a 24-eshez hasonlóan én sem jókedvemben használok mindig tisztasági betétet, hanem mert máskülönben eláztatja a folyás a bugyimat, nyomot is hagy rajta, fertőzéstől függetlenül. Azzal is egyetértek, amit a nyilvános helyeken való bugyi nélküli leüldögélésről írt, és biztos lehet benne mindenki, hogy minden nőgyógyász óvva int az ilyesmitől.
2024. jún. 12. 15:17
 30/34 anonim ***** válasza:
56%

Persze van ilyen is, de, ha egy egészséges nő bugyi nélkül, de szoknyában elmegy egy étterembe pár órára semmi baja nem lesz (most a hidegtől, fázástól tekintsünk el, az ugye más dolog, legyen ez egy meleg nyári napon).

2024. jún. 12. 15:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!