Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldok! Milyen érzés volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldok! Milyen érzés volt mikor először dugták meg a párotokat?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük a barátnőmmel hogy regisztrál badoo-ra és keres magának egy szexpartnert. Már beszélget egy sráccal aki bejön neki úgyhogy remélem minél hamarabb összejön a dugás. Milyen érzés volt mikor a szemetek láttára kefélték meg a csajotokat?

2024. jún. 9. 19:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez is mellément... :))

Nem vagyok cuckold, csajom is van, csupán érdeklődöm a téma iránt, méghozzá - veled ellentétben - nagy pofa és előítéletek nélkül ;)

2024. jún. 11. 15:29
 32/34 anonim ***** válasza:
77%

Kielégítő életed lehet ha egy anonim fórumra kell járnod vitatkozni azért, hogy foglalkozzanak veled.

2024. jún. 11. 18:16
 33/34 anonim ***** válasza:
97%
nekem és barátnőmnek is csodálatos volt már az első alkalom is! csodálatos érzés és látvány volt szép barátnőmet egy szép nagy farkon lovagolni látni! hallani finom nyögdécselését barátnőmnek, igazából az érzés leírhatatlan!! igaz én nem csak néztem mert én csókolgattam is fenekét barátnőmnek a hogy lovagolt a férfin! a lényeg az hogy én boldog voltam hogy barátnőm meg kapja azt a kielégítő örömöt amit sajnos én nem tudok meg adni neki !
2024. jún. 14. 13:06
 34/34 anonim ***** válasza:
11%
#33 Mekkora palimadár vagy. Jézusom...
2024. jún. 14. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!