Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldok! Milyen érzés volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldok! Milyen érzés volt mikor először dugták meg a párotokat?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük a barátnőmmel hogy regisztrál badoo-ra és keres magának egy szexpartnert. Már beszélget egy sráccal aki bejön neki úgyhogy remélem minél hamarabb összejön a dugás. Milyen érzés volt mikor a szemetek láttára kefélték meg a csajotokat?

jún. 9. 19:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
10. mit sajnálsz, ha nekik ez a jó? :D
jún. 10. 12:45
 12/34 anonim ***** válasza:
7%
Pont ezért sajnálom őket.
jún. 10. 13:04
 13/34 anonim ***** válasza:
55%
12. kifejtenéd?
jún. 10. 15:40
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Én meg téged sajnállak, mert azt hiszed, hogy hűséges a feleséged, közben meg... Az a minimum, hogy szex közben másra gondol.
jún. 10. 15:43
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Ezt te honnan tudod??
jún. 10. 15:47
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem már a nőket, te nem.
jún. 10. 15:51
 17/34 anonim ***** válasza:
0%

Aha

Nagyon ismerheted ha inkabb massal kufircolnak

Megnevettettel koszi

jún. 10. 15:53
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, nekem jó volt nagyon. Úgy beszéltük, h elsőre csak csókolóznak, pettingelnek. Aztán meglátjuk, kinek hogy tetszik, max leállunk. Ez így is volt egy darabig, de aztán a srác nagyon beindult, eléggé túllépett a megbeszélteken (mi 38 évesek vagyunk, a srác akit felszedett a feleségem erre, 26), és odanyomta a farkát a feleségem puncijához, aki ettől viszont teljesen beindult. Rám nézett, mert nem tudta, h ez nekem oké-e de láttam h akarná. Én meg bólintottam, erre a feleségem mondta a srácnak, h "dugj meg" Brutál izgalmas volt látni, ahogy erre a zöldjelzésre rávetette magát és dugta mindenhogy... kenődött a smink, minden. Én sosem mertem így megdugni. Kicsit fájt is neki, de csak nyögött és teljesen elengedte magát.

Nagyon vegyes érzés volt az elején, de aztán atfordult pozitívba.

jún. 10. 15:54
 19/34 anonim ***** válasza:
18-as, és neked ebből mi jutott még a látványon kívül?
jún. 10. 16:03
 20/34 anonim ***** válasza:
96%
A feleségem élvezetének a látványa, ami nekem ott nagyon elég volt. Miután elélvezett az arcára a srác, hazament. Mi ottmaradtunk ketten, csókoloztunk és ölelkeztünk.
jún. 10. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!