Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok! Milyen érzés volt mikor először dugták meg a párotokat?
Aha
Nagyon ismerheted ha inkabb massal kufircolnak
Megnevettettel koszi
Uhh, nekem jó volt nagyon. Úgy beszéltük, h elsőre csak csókolóznak, pettingelnek. Aztán meglátjuk, kinek hogy tetszik, max leállunk. Ez így is volt egy darabig, de aztán a srác nagyon beindult, eléggé túllépett a megbeszélteken (mi 38 évesek vagyunk, a srác akit felszedett a feleségem erre, 26), és odanyomta a farkát a feleségem puncijához, aki ettől viszont teljesen beindult. Rám nézett, mert nem tudta, h ez nekem oké-e de láttam h akarná. Én meg bólintottam, erre a feleségem mondta a srácnak, h "dugj meg" Brutál izgalmas volt látni, ahogy erre a zöldjelzésre rávetette magát és dugta mindenhogy... kenődött a smink, minden. Én sosem mertem így megdugni. Kicsit fájt is neki, de csak nyögött és teljesen elengedte magát.
Nagyon vegyes érzés volt az elején, de aztán atfordult pozitívba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!