Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldok! Milyen érzés volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldok! Milyen érzés volt mikor először dugták meg a párotokat?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük a barátnőmmel hogy regisztrál badoo-ra és keres magának egy szexpartnert. Már beszélget egy sráccal aki bejön neki úgyhogy remélem minél hamarabb összejön a dugás. Milyen érzés volt mikor a szemetek láttára kefélték meg a csajotokat?

jún. 9. 19:37
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
65%

Mi ugy csinaltuk hogy nem mondtuk meg a sracnak mert elotte a legtobb lelepett amint elmondtuk az otletet.

Elbujtam a szobaban es onnan figyeltem, majd elojottem es ugy csinaltunk mintha en lebuktattam volna oket.

Olyan jol szineszkedtunk hogy a srac teljesen be volt szarva.

Ha elmondjuk neki hogy mi a szitu akkor tuti bemergesedik.

Nem kerek privatot, mar nem vagyunk egyutt.

jún. 9. 19:45
 2/34 anonim ***** válasza:
89%
#1 Milyen meglepő :D
jún. 9. 19:50
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
es honnan tudod hogy a srac bennelesz hogy te ott ulj a sarokban es vegignezd? ezt kevesen fogjak bevallalni
jún. 9. 19:52
 4/34 anonim ***** válasza:
42%

Egyes mekkora kamu mar,elbujtal ugy,hogy lass mindent,de a srac nem vett eszre?

Otvargyenge kamu

jún. 9. 19:57
 5/34 anonim ***** válasza:
Nagyon jó volt.
jún. 9. 21:06
 6/34 anonim ***** válasza:
49%
Kellemes éjszaka volt a legelső hármas. Jó érzés volt nézni, hogy a párom nagyokat élvez, tetszett neki, hogy a jelenlétem mellett szexel mással. A srác nyolcszor ment el, én négyszer. Kapott a párom bőven fehérjét. A cuckoldos történetek csak évek múlva jöttek. Mostanában is vannak, de nem űzünk belőle sportot.
jún. 9. 22:59
 7/34 anonim ***** válasza:
83%
Már akkor állt a farkam, amikor láttam, hogy készülődik. Nem is bírtam sokáig, kb 1 perc után elmentem és hagytam őket élvezkedni. Elmentem zuhizni, se már akkor éreztem, hogy újra áll 😁
jún. 10. 07:55
 8/34 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon érdekes és különleges érzés, amikor látod, hogy a párod sminkel, felveszi a szexi ruháit, mert pasit vár. Az elején borzasztóan élveztem én is, ahogy láttam, hogy összemelegednek, játszanak egymással. Viszont közben, amikor láttam, hogy más férfi farkán lovagol és élvezi is nagyon, akkor teljesen megalázva éreztem magam, de végül eltudtam engedni magam.

Akkor ott még az volt megalázó, miután végzett a pasival, smink széjjel kenve, teljesen elhasználva a testve, odajött leszopni. De akárhányszor viszsagondolok a teljes napra, nagyon beindít.

jún. 10. 10:09
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Az első alkalommal én sem lehettem jelen, ebbe nagyon kevés pasi menne bele. De nagyon izgató és egyben megalázó volt a tudat, hogy a barátnőm a közös ágyunkban éppen mást kényeztet.
jún. 10. 10:16
 10/34 anonim ***** válasza:
12%
De sok szerencsétlen pasi van itt. Nagyon sajnállak títeket.
jún. 10. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!