Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Fiuk miert hiszitek azt ha valaszolunk egy szex temaval kapcs kerdesre h egybol privatot akarunk es ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sztem kb egy csaj se fog itt csak azert đ2024. jĂșn. 9. 16:04
2/9 anonim vĂĄlasza:
AttĂłl, hogy te nem vĂĄlaszolsz rĂĄ, mĂĄs igen. Hidd el nĆ volt , mert volt vele videĂłhĂvĂĄs Ă©s tala is kĂ©sĆbb.
4/9 anonim vĂĄlasza:
TĂ©ged ez miĂ©rt zavar? Le lehet tiltani. AmĂșgy meg kĂvĂĄnom, hogy ne zargassanak tĂ©ged a pasik, egy se, Ă©lj boldogan pasik nĂ©lkĂŒl.
5/9 anonim vĂĄlasza:
Kedves kĂ©rdezĆ. Ne Ă©rezd magad kellemetlenĂŒl. De sok nyitott gondolkodĂĄsĂș lĂĄny van itt, aki ha nem is pont ismerkedĂ©s miatt jĂĄr ide, de nem is zĂĄrja ki egy korrekt, Ă©s intelligens fĂ©rfi közeledĂ©sĂ©t. Szereztem mĂĄr innen az oldalrĂłl, kĂ©t tartĂłs lĂĄny barĂĄtot, akikkel szinte napi kapcsolatban vagyok. S a legutĂłbbi exem is, akivel majdnem 3 Ă©vet voltam egyĂŒtt. Menet közben, több hosszabb beszĂ©lgetĂ©sre is volt alkalmam. TehĂĄt elmondhatom, hogy sok lĂĄny van, aki a nĂ©hĂĄny normĂĄlis sorban megĂrt ĂŒzenetre, örömmel vĂĄlaszol.
6/9 anonim vĂĄlasza:
Pedig volt mĂĄr erre pĂ©ldĂĄm đ
7/9 anonim vĂĄlasza:
Folyton ez van, Ă©n mĂĄr tiltom azonnal ezeket a szĂĄnalmakat...
8/9 anonim vĂĄlasza:
Elolvasod, kitörlöd. Ăn is ezt csinĂĄlom rendszeresen.
9/9 A kĂ©rdezĆ kommentje:
#7 Ăn is ugy ahogy mondod
A tobbi meg mind kamus đđ
2024. jĂșn. 9. 23:02
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!