KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » Fiuk miert hiszitek azt ha...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Fiuk miert hiszitek azt ha valaszolunk egy szex temaval kapcs kerdesre h egybol privatot akarunk es ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sztem kb egy csaj se fog itt csak azert 😂
2024. jĂșn. 9. 16:04
 1/9 anonim ***** vĂĄlasza:
61%
BorotvĂĄlod?
2024. jĂșn. 9. 16:07
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/9 anonim ***** vĂĄlasza:
AttĂłl, hogy te nem vĂĄlaszolsz rĂĄ, mĂĄs igen. Hidd el nƑ volt , mert volt vele videĂłhĂ­vĂĄs Ă©s tala is kĂ©sƑbb.
2024. jĂșn. 9. 16:10
 3/9 anonim ***** vĂĄlasza:
48%
Nem hisszĂŒk, tudjuk! 😅
2024. jĂșn. 9. 16:16
 4/9 anonim ***** vĂĄlasza:
TĂ©ged ez miĂ©rt zavar? Le lehet tiltani. AmĂșgy meg kĂ­vĂĄnom, hogy ne zargassanak tĂ©ged a pasik, egy se, Ă©lj boldogan pasik nĂ©lkĂŒl.
2024. jĂșn. 9. 16:24
 5/9 anonim ***** vĂĄlasza:
61%
Kedves kĂ©rdezƑ. Ne Ă©rezd magad kellemetlenĂŒl. De sok nyitott gondolkodĂĄsĂș lĂĄny van itt, aki ha nem is pont ismerkedĂ©s miatt jĂĄr ide, de nem is zĂĄrja ki egy korrekt, Ă©s intelligens fĂ©rfi közeledĂ©sĂ©t. Szereztem mĂĄr innen az oldalrĂłl, kĂ©t tartĂłs lĂĄny barĂĄtot, akikkel szinte napi kapcsolatban vagyok. S a legutĂłbbi exem is, akivel majdnem 3 Ă©vet voltam egyĂŒtt. Menet közben, több hosszabb beszĂ©lgetĂ©sre is volt alkalmam. TehĂĄt elmondhatom, hogy sok lĂĄny van, aki a nĂ©hĂĄny normĂĄlis sorban megĂ­rt ĂŒzenetre, örömmel vĂĄlaszol.
2024. jĂșn. 9. 16:29
 6/9 anonim ***** vĂĄlasza:
Pedig volt mĂĄr erre pĂ©ldĂĄm 😀
2024. jĂșn. 9. 17:13
 7/9 anonim ***** vĂĄlasza:
Folyton ez van, Ă©n mĂĄr tiltom azonnal ezeket a szĂĄnalmakat...
2024. jĂșn. 9. 17:24
 8/9 anonim ***** vĂĄlasza:
Elolvasod, kitörlöd. Én is ezt csinĂĄlom rendszeresen.
2024. jĂșn. 9. 21:19
 9/9 A kĂ©rdezƑ kommentje:

#7 Én is ugy ahogy mondod

A tobbi meg mind kamus 😂😂

2024. jĂșn. 9. 23:02

Tovåbbi kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!