Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy bűn szeretőt tartani ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bűn szeretőt tartani ha a párom nem elégít ki már semmilyen téren?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk házasok, van 2 gyerek. Semmi romantika, szex rossz. Elválni nem akarunk. Közöltem a férjemmel hogy legyünk nyitott kapcsolatban, először azt mondta semmiképp, aztán azt hogy akkor ő is lesz mással, utána hogy neki nem kell más majd végül azt mondta elfogad így is. Persze benne van a pakliba hogy végül elhagy amit nyilván vállalok, illetve nem megyek félre amíg pontot nem teszünk a téma végére és ,,áldását adja”. Szimplán érdekelne mások véleménye a nyitott házasságról..
2024. jún. 9. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Én is feldobtam a feleségemnek, pedig nagyon is szuper a szex, csak 15 év után már vágytam volna egy másik testre is. Azt mondta, szó sem lehet róla. Még egyszer próbálkoztam, ugyanaz. Nem törődtem bele, de megcsalni nem fogom. Szerintem neked van esélyed kiharcolni, ne add fel!
2024. jún. 9. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha a "bűn" szót használod, akkor igen.
2024. jún. 9. 13:43
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
50%

Az, ja.

Pokolra veled, te ótska némper!

2024. jún. 9. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
BTK nem bünteti. De ez így 8 év hàzassàg utàn eléggé földhöz veri a màsikat. Nàlam vàlóindoknak elég lenne.
2024. jún. 9. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Nem bűn.. 45 f.
2024. jún. 9. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:
7%
Aztán párterápiára meg se próbáltok menni??? Egyből szerető? Wooow! Igazán érett gondolkodás.
2024. jún. 9. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Akkor hagyd ott,ne legyél aljadék
2024. jún. 9. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Sokmindentől függ, nekem is van, férjem külföldön dolgozik, szükségleteim nekem is vannak
2024. jún. 9. 16:53
 9/9 anonim ***** válasza:
10%
Nekem is vannak szükségleteim,ettől függetlenül lassan 40 éves szűz férfi vagyok,mondjuk a 8 as nő,úgy könnyű
2024. jún. 9. 16:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!