Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasikent erre mit reagalnal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasikent erre mit reagalnal?

Figyelt kérdés

Lefekudnel egy szuz lannyal, es az egy ujj is alig menne be.

Olyan esetben ha nem lennetek szerelmesek vagy ilyesmi, szoval nem erzel semmit iranta, max birod mint embert, de nagyon es regota vonzodsz hozza.

2024. jún. 8. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#6 hozd el a csajt, megmutatom :D
2024. jún. 8. 23:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Le
2024. jún. 9. 05:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Sima ügy... Be megy ott a 2 ujj is idővel.
2024. jún. 9. 06:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Szűz csajom nekem már nem lesz, mert nem lenne türelmem hozzá szerintem, megszoktam a kemény heves szexet. De azt hozzátenném, hogy ez még nem jelent semmit, hány ujj megy be. Barátnőm igencsak bevan már járatva, és nem tegnap kezdte... Mégis az elején egy ujjam is alig megy be. De be kell indítani rendesen, amíg úgy tocsog, hogy 3 ujjal ujjazom már és a farkammal alig érzek valamit. Ha nem teszem oda magam rendesen, szűk marad végig, onnan tudom, hogy nem élvezi annyira. Szóval szűz csajnál fokozottan érvényes, rajtad múlik, mit hozol ki belőle.
2024. jún. 9. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!