Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Csak mondják, de igazából nem. Ez csak fantázia.
3/13 anonim válasza:
Imadom. Foleg ha lekotoznek es azt tesznek velem amit akarnak. Ilyenkor jol megvagyok legalabb csinalva.
4/13 anonim válasza:
Szex közbe szeretem ha irányítanak. De tág hogy mit értünk használni alatt.
5/13 A kérdező kommentje:
Amikor minden csak a pasi élvezetére megy. A nő meg kb csak egy tárgy, ami segíti az élvezetet.
jún. 8. 17:45
6/13 anonim válasza:
Kerdezo, nallad nagyon elgurult a gyogyszer
7/13 A kérdező kommentje:
#6 Mindenki magából indul ki!
Jobbulást!
jún. 8. 17:55
8/13 Antiszociális lény válasza:
Sok nő szereti, ha "használják" de ez alatt nyilvánvalóan arra gondolnak, hogy a férfi irányít, mert tetszik nekik a SUB szerep. De egyáltalán nem arról van szó, hogy a nő csak egy tárgy lenne és ne számítana az élvezete...
Persze szerepjátéknak bizonyos keretek között izgató lehet, hogy azt tesz vele a férfi amit csak akar de nem úgy, mint mondtad.
"csak a pasi élvezetére megy"
Ilyen csak a tapló férfiaknál van.
9/13 anonim válasza:
Ez addig jó, amíg játék. Azt tesz velem, amit akar, de mivel ismer, s tudja, mit imádok, mit nem, olyasmiket tesz, ami az én élvezetemet is szolgálja.
10/13 anonim válasza:
Régebben többször bevállaltam ilyet, de mind fizetős játék volt. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!