Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tesók közt lehet téma a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesók közt lehet téma a szex?

Figyelt kérdés
Mennyire általános hogy ellenkező nemű tesók közt szexuális jellegű téma kerül terítékre? Én a húgomnál veszem észre hogy időnként ilyesmire terelődik a szó és nem jön tőle zavarba, kb mintha az időjárásról beszélne. Egyébként van férje is. Másnál is van ez így? Vagy ez ilyen tesók közt nincs tabutéma dolog lenne?

jún. 8. 07:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nővéremmel beszélgettem a szexről amikor még szűz voltam és segítőkészen válaszolt is.
jún. 8. 07:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha férja van akkor miért jönne zavarba egy kis szex témától.

De a legtöbb helyen nem téma a testvérek közt a szex.

jún. 8. 10:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem egy prűd csaj, csak furcsa volt ez a fajta nyitottság. Legalábbis nekem.
jún. 8. 11:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a lányommal szoktam ilyenekről beszélni. Nem megyünk bele a részletekbe, hogy mikor mit hogyan szoktak, de felületesen mond valamit, én meg értem, hiszen láttam már pár puncit életemben. Ebben semmi nincs, nagyon jókat lehet lelkizgetni.
jún. 9. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne?
jún. 9. 17:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó, lehet hogy csak én fogom magam vissza túlságosan. Akkor annyira nem fogok ellenállni a jövőben. Csak mégis a bátyja vagyok 10 év különbséggel.
jún. 9. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj, öcsémmel nálunk sem tabu.
jún. 9. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nővéremmel mi is szoktunk ilyenekről beszélgetni,nyílván nem megyünk bele részletesen,hogy meddig,kivel,hogyan,miért,milyen pózba😅😅

De amúgy nem tabu nálunk.

16L

aug. 4. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!