Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, strandon kiszoktatok verni a farkatok?
Figyelt kérdés
Mondjuk öltözöben, zuhany alatt vagy wcn.2024. jún. 7. 17:01
21/32 anonim válasza:
Én inkább dugni szoktam
Férfi vagyok mielőtt a sok kanegér rám ír
22/32 anonim válasza:
Volt rá példa tizenéves koromban, kicsit szégyelltem már akkor is. De tisztán emlékszem most is, hogy volt a strandon egy fiatal, csinos csaj, de akkora gyönyörű nagy természetes cicikkel, hogy hihetetlen. Kb nem tudtam a szemem levenni róla, de állandóan járkált is ki-be a vízből, mintha direkt csinálná. Konkrétan beton volt a farkam végig, ki se tudtam mászni a vízből, na akkor mentem kiverni, mert éreztem, másképp nem tudok tovább maradni.
23/32 anonim válasza:
Zuhany alatt edzés után sokszor
26/32 anonim válasza:
Fuu na ezek miatt nem megyek strandra, inkább veszek egy felfújhatós medencét amibe tudom h nincs genyó
27/32 anonim válasza:
26#
és tedd hozzá,hogy pisi sincs a felfújhatósba, hacsak te nem gondoskodsz róla 😀
mert a medence tartalmaz egy keveset vizeletből is ugyebár 😎
29/32 anonim válasza:
#27 így igaz Se pisi, se kaki, se egyéb oda nem illő vàladékok :D
30/32 anonim válasza:
Mindig vannak jó csajok akikre kiverem ott a zuhany alatt. De volt már, hogy dugtam is egy ott felszedett kiscsajt az öltözőben, aki amúgy a pasijaval érkezett. Az meg kint napozott,nem is sejtve,hogy közben dugom a nőjét ,nyeli a végén a g*cimet rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!