Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Creampie-t,huvelybe elvezest mennyire ezeretitek?
Figyelt kérdés
2024. jún. 6. 22:42
1/5 anonim válasza:
Engem csak izgat a gondolat, de még szüz vagyok.
2/5 anonim válasza:
Nő vagyok, bocs, hogy válaszolok. Volt egy szexpartnerem, akivel gumival szexeltünk, és legtöbbször a puncimba ment el (viselte végig a gumit) vagy a számba, de úgy, hogy bekaptam a farkát. Szóval bennem szeretett elmenni, és leginkább punciban.
Párom mikor hagytam, hogx a puncimba menjen (az már gumi nélkül volt, mással védekeztünk), remegve élvezett.
Mások nem élveztek a puncimba, de szerettek volna, de különböző okok miatt nem hagytam.
Ebből levonva a következtetést: igen, a legtöbb férfi szeret hüvelybe élvezni :D
3/5 anonim válasza:
Én nagyon élvezem, mióta terhes a feleségem, azóta meg végképp. Másképp el sem tudom képzeni a jövőbeni együttléteket. De sajnos vissza kell térnünk egy darabig az óvszerhez.
4/5 anonim válasza:
A hüvelybe élvezés szerintem a legtermészetesebb dolog ami a legnagyobb örömet okozza a pasiknak. Mi már pusztán a punci látványától is el tudunk élvezni, hát még ha gumi nélkül a maga nyers valójában élhetjük meg a punci nyújtotta örömöket. Én is remegve tudok punciba élvezni, valamitől sokkal jobb érzés úgy elélvezni hogy közben testileg egyek vagyunk a lánnyal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!