Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet összefüggés a korai magömlés és e között?
Figyelt kérdés
Nem tudom kinek mennyire érzékeny a makkja értelemszerűen, a sajátomról tudok beszélni. Sajnos pár percnél tovább nem igazán bírom. De megfigyeltem hogyha simán ujjal érek hozzá akkor nem izgat mert kellemetlen érzés. Nem tudom ez érzékenynek számít e. De simán csak újjal kellemetlen érzés, és egyáltalán nem is okoz semmilyen szexuális érzést.jún. 6. 21:59
1/9 anonim válasza:
azoknál érzékeny akiknek a fityma fedi a makkot alapjáraton. Nekem soha, így én simán hozzá tudok érni. De emlékszem milyen amikor még nekem is érzékeny volt, szárazon kellemetlen, nedvesen viszont isteni volt. A punci sem száraz jobb esetben így ott nem fog gondot okozni.
2/9 anonim válasza:
Nincs közte összefüggés. A magömlés fejben dől el - ld. amikor éjszaka meglátogat a g.citündér, ott ugyebár egy ujjal sem érsz hozzá, mégis "dől a lé". Önkontrollal lehet csak rajta segíteni.
3/9 A kérdező kommentje:
2, Elnyújtásos módszerre gondolsz?
jún. 7. 07:09
5/9 anonim válasza:
4-es, fejben dől el, mert a fizikai ingert abba lehet hagyni még időben, ez az elnyújtásos módszernek is a lényege, hogy leállsz mielőtt robbanna.
6/9 A kérdező kommentje:
5, De használt egyáltalán az elnyújtásos módszer bárkinek?
jún. 7. 07:54
7/9 anonim válasza:
Abban mindenképp hogy nem élvezek el 5 perc után ha nem akarom. Ez a lényege
8/9 A kérdező kommentje:
7, Az világos, csak egy időben én is próbáltam de nem vettem észre feltűnő javulást. Neked mennyi idő kellett hozzá?
jún. 7. 08:07
9/9 anonim válasza:
nem mértem, de ezért kell fejben ott lenni. Ha az ember valamit el akar érni az csak fejből megy. Annyira nem bonyolult leállni orgazmus előtt és várni pár másodpercet amig lenyugszanak a dolgok, aztán újra eljutni ugyanoda és ezt párszor megismételve 1 órásra is kihúzható simán. A vége meg több hatalmas spricc jutalom gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!