Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy jobb nektek a lovagó póz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jobb nektek a lovagó póz?

Figyelt kérdés

Nő vagyok.

Nekem kényelmesebb ha ül a pasi vagy vagy félig ül a hátát megtámasztja. Mint az hogy csak a hátán fekszik. Tudok kapaszkodni megtámasztani magam. Könnyebb így.

Kíváncsi lennék a csajok válaszára nektek hogy jobb?

A pasiknak hogy kényelmesebb?

2024. jún. 6. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Baràtnőm is úgy szeretei
2024. jún. 6. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
kantárral, nyereggel
2024. jún. 6. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Minden hogy jó.40f
2024. jún. 6. 13:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg, hogy mind két félnek komfortos legyen, ahogy leírtad, úgy közelebb vagyok a cicikhez, ami ugye megint csak jó😋

Teljesen vízszintbe viszont jobb felemelni a vádlikat és rendesen dugni alulról…

Szerintem, ha a pasid nem akar csinalni abban a pozban sokat, akkor legyen ugy, ahogy te akarod, de lehet neha cserelgetni…

2024. jún. 6. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem jó a lovagló póz . Hiába én irányítom abban q pózban nem olyan szögben van a medencém hogy ne fájjon konkrétan felnyársalva érzem magam
2024. jún. 6. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:
4. Soha nem csinált még olyat hogy rajta ülök és ő mozog
2024. jún. 6. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!